بررسی تاثیر مدل طراحی آموزشی دیک و کری بر یادگیری مجازی در دوران کرونا در درس ریاضی پایه ششم ابتدایی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دهمین همایش علمی پژوهشی علوم تربیتی و روانشناسی، آسیب های اجتماعی و فرهنگی ایران
  • کد COI اختصاصی: PSCONF10_337
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 172
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هادی نور محمدی کمال

دکتری ادبیات فارسی دانشگاه علامه طباطبایی تهران

زینب الهی نژاد

دانشجوی دکتری مدیریت دولتی دانشگاه آزاد واحد علی آبادکتول

چکیده

پژوهش حاضر باهدف، بررسی تاثیر مدل طراحی آموزشی دیک و کری بر یادگیری مجازی در دوران کرونا در درس ریاضی پایه ششم ابتدایی شهرستان شهرکرد انجام شده است. بنابراین این پژوهش از لحاظ هدف کاربردی و از لحاظ شیوه گردآوری داده ها پژوهشی نیمه تجربی از نوع پیش آزمون - پس آزمون و با گروه گواه بود. جامعه آماری پژوهش حاضر تمامی دانش آموزان درس ریاضی پایه ششم ابتدایی شهر شهرکرد بوده است. روش نمونه گیری به صورت در دسترس بود و ۳۰ نفر نمونه در دو گروه آزمایش (۱۵) و گروه گواه (۱۵) به صورت تصادفی گمارده شدند. ابزارهای مورد استفاده در این پژوهش، پرسشنامه های راهبردهای یادگیری اردلان و همکاران (۱۳۸۷) بود. دانش آموزان پایه ششم ابتدایی در گروه آزمایش در ۸ جلسه ۶۰ دقیقه آموزش دیدند. در این تحقیق به منظور تجزیه و تحلیل داده های به دست آمده، براساس آمار توصیفی (میانگین و انحراف معیار) و استنباطی (آمار استنباطی (کوواریانس) از نرم افزار SPSS استفاده گردید. نتایج این پژوهش نشان داد که در مرحله پس آزمون بین میانگین نمره یادگیری در افراد دو گروه تفاوت معناداری وجود دارد (P=۰/۰۰۱؛ F=۰/۷۹۷). بنابراین نتیجه گیری می شود با مدل طراحی آموزشی دیک و کری می توان یادگیری و یادداری مجازی در دوران کرونا در درس ریاضی پایه ششم ابتدایی را بهبود بخشید.

کلیدواژه ها

طراحی آموزشی، مدل طراحی آموزشی دیک و کری، یادگیری مجازی، شهرستان شهرکرد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.