سال انتشار: 1390
کد COI مقاله: SPORTIAU01_356
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 589
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارتباط فشارروانی باسلامت عمومی داوران لیگ برترفوتبال جمهوری اسلامی ایران
چکیده مقاله:
هدف از این پژوهش، ارتباط فشارروانی باسلامت عمومی داوران لیگ برترفوتبال جمهوری اسلامی ایران است.این پژوهش از نوع همبستگی بوده و حجم جامعه و نمونه آماری برابر با 00 نفر که شامل کلیه داوران شاغل درلیگ برتر فوتبال کشور می باشد . داده ها در این پژوهش به روش میدانی و توسط سه پرسشنامه ویژگی های شخصیتی، پرسشنامه استاندارد سلامت عمومی گلدبرگ و هیلر ) GHQ 5/ 85( ) =r ( و پرسشنامه عواملاسترسداورانفوتبال ) SOSS 5/58( ) =r ( جمع آوری شد. از آمار توصیفی برای توصیف داده هاو همچنین با توجه به غیر معنا دار بودن آزمون کلموگروف اسمیرنوف و درنتیجه طبیعی بودن داده ها از آزمونهای پارامتریکهمبستگی پیرسون برای ارتباط متغییر ها واز آزمون تی برای تفاوت متغییر ها استفاده شد . نتایج حاصل از تحقیق نشان داد که میزان فشار روانی با سلامت عمومی ، سلامت جسمانی ، و اضطراب و اختلال خواب و افسردگیداوران ارتباط معناداری وجود دارد اما بین فشار روانی با کارکرد اجتماعی داوران برتر ارتباط معناداری وجود ندارد.
کلیدواژه ها:
فشار روانی، سلامت عنومی، داور
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/167801/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مازندرانی، محمدرضا و نوری، علی و مقدم، امیر و حجازی، سیدمحمود،1390،ارتباط فشارروانی باسلامت عمومی داوران لیگ برترفوتبال جمهوری اسلامی ایران،نخستین همایش ملی دستاوردهای جدید علمی در توسعه ورزش و تربیت بدنی،گرگان،،،https://civilica.com/doc/167801
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، مازندرانی، محمدرضا؛ علی نوری و امیر مقدم و سیدمحمود حجازی)
برای بار دوم به بعد: (1390، مازندرانی؛ نوری و مقدم و حجازی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی ارتباط بین شایستگی حرکتی ادراک شده با تبحر حرکتی و شاخص توده بدنی در دانش آموزان پسرمقطع ابتدائی
- بازی درمانی، رشد مهارت های اجتماعی، پرخاشگری و کم توان ذهنی آموزش پذیر
- بررسی تاثیر مشاهده، بر توانایی چرخش ذهنی کودکان و سایر شاخص های توانایی حرکتی
- سطح سواد حرکتی دانش آموزان پسر پایه هفتم، هشتم و نهم منطقه یک تهران
- بهبود اختلال خواندن و نوشتن در دانش آموز از طریق طرح "ورزشِ الفبا"
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.