سنتز نانو هیبرید SIO۲/TiO۲ دوپ شده با کربن نیتروژن و بررسی خواص فوتوکاتالیستی و مکانیکی پوشرنگ آکریلیک پایه آبی تهیه شده با آن

سال انتشار: 1401
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 107

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CDES02_058

تاریخ نمایه سازی: 28 خرداد 1402

چکیده مقاله:

در این پژوهش به منظور رفع نواقص نانو تیتانیا از جمله سطح ویژه ی پایین، گاف انرژی بالا ( ۲ / ۳ الکترون ولت)و همچنین کارایی بهتر در نور مرئی و فرابنفش، نانوتیتانیا بر روی نانو سیلیکا پوشش شده و در عین حال دوپشد. در روشی جدید Layer by layer ابتدا لایه ی سیلان APTES بر روی نانو سیلیکا از طریق فرآیند سلژل پوشش شد، سپس نانو تیتانیا بر روی لایه ی سیلان سنتز شده است. در ادامه با کلسینه کاردن نانوهیرریدتهیه شده، با تخریب سیلان عناصر کربن و نیتروژن بطور همزمان دو شد. در نمونه ی تهیه شده گاف انرژی از ۳/۲ به ۲/۸ الکترون ولت کاهش پیدا کرده و مودول الاستیسیته نمونه ی آکریلیک خالص از ۰/۳ به ۰/۵ مگاپاسکال برای نمونه ی آکریلیک با دو درصد نانوهیررید، افزایش یافت.

نویسندگان

میلاد نشاسته گر

دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز، تهران، ایران

مسعود جمشیدی

دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز، تهران، ایران