سال انتشار: 1391
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مدیریت بحران
کد COI مقاله: NCEVSLL02_391
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 675
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نقش بیمه الکترونیکی درمدیریت بحران حوادث غیرمترقبه درایران
چکیده مقاله:
مدیریت بحران یک دانش علمی کاربردی است که هدف آن تدوین سیاست ها و خط مشی های علمی دررابطه با پیشگیری کاهش آمادگی واکنش اضطراری و جبران سوانح از طریق مشاهدات مراقبت ها و تجزیه و تحلیل سیستماتیک سوانح م یباشد بیمه یکی از جلوه های بارز این مشارکت عمومی و تعاون درهنگام بروز بلایای طبیعی و غیرطبیعی است که به عنوان یکی از راه کارهای اصلی و اساسی جبران خسارت مصیبت دیدگان حوادث مورد توجه و اهمیت قرارگرفته و هرروز نقش آن درمدیریت بحران بیش از پیش نمایان می شود بروز بلایای طبیعی و غیرطبیعی ضرورت اشاعه فرهنگ بیمه را درجامعه و توجه ویژه به فراگیر شدن مدیریت بحران درکشورمان را مطرح می سازد امروزه نیاز جوامع به خدمات بیمه ای بیش از پیش درحال افزایش است و مردم انتظار خدمات بهتر و متنوع تری را از شرکت های بیمه دارند بگونه ای که سازمان ها بصورتی عمیق تر و تخصصی تر درحوزه های عملیاتی و محورهای رقابتی خود برفعالیت هایشان متمرکز شده اند
کلیدواژه ها:
مديريت بحران، حوادث غيرمترقبه، بيمه، بيمه الكترونيك
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/167161/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نسیمی، محمدحسن و دن، عبدالله و غلامی، محمدحسین و نسیمی، سمانه،1391،نقش بیمه الکترونیکی درمدیریت بحران حوادث غیرمترقبه درایران،دومین کنفرانس ملی مدیریت بحران،تهران،،،https://civilica.com/doc/167161
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، نسیمی، محمدحسن؛ عبدالله دن و محمدحسین غلامی و سمانه نسیمی)
برای بار دوم به بعد: (1391، نسیمی؛ دن و غلامی و نسیمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.