سال انتشار: 1391
محل انتشار: نهمین کنگره بین الملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: ICCE09_831
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 685
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی عددی تقویت برشی تیرهای بتن مسلح به روش جایگذاری نزدیک سطح NSM با استفاده از پلیمرهایکامپوزیتی FRP
چکیده مقاله:
یکی از روشهای مقاوم سازی سازه ها که درسالهای اخیر مورد استفاده قرارمی گیرد استفاده از روش NSM جایگذایر نزدیک سطح می باشد دراین روش ابتدا شیارهایی درقسمت هایی مورد نظر ایجاد کرده و FRP را توسط چسب درمحل مورد نظر جایگذاری می کنیم استفاده از مسلح سازی به کمک روش جایگذاری نزدیک سطح دراوایل دهه 1950 و دراروپا برای مقاوم سازی سازه های بتن مسلح گسترش یافت درسال 1948 عرشه یک پل بتن مسلح درسوئد درناحیه ممان منفی خود نیاز به بهسازی داشت این کار توسط قرار دادن آرماتور فولادی درشیار ایجاد شده درسطح بتن و پرکردن آن با ملات سیمانی انجام گرفت جهت بررسی تاثیر مقاوم سازی درتقویت برشی تیر بتن ارمه ازنرم افزار اجزای محدود ABAQUS استفاده شده است دراین مطالعه تاثیر دو روش مقاوم سازی EBR,NSM را درافزایش ظرفیت باربری و تغییر شکل و همچنین محل تشکیل ترکهای برشی را مورد بررسی قرار دادیم.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICCE09_831 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/165899/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مومنی لاریمی، حسین و کبیر، محمدزمان،1391،بررسی عددی تقویت برشی تیرهای بتن مسلح به روش جایگذاری نزدیک سطح NSM با استفاده از پلیمرهایکامپوزیتی FRP،نهمین کنگره بین الملی مهندسی عمران،اصفهان،https://civilica.com/doc/165899
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، مومنی لاریمی، حسین؛ محمدزمان کبیر)
برای بار دوم به بعد: (1391، مومنی لاریمی؛ کبیر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- یدالهی، حمید. تحلیل رفتار تیرهای بتن مسلح تقویتشده توسط نوارهای ...
- strengthening of reinforced concrete beams with NSM fiber- Shearه 2. ...
- Parretti, R. and Nanni, A. "Strengthening of RC Members Using ...
- De Lorenzis . and Nanni A "Behavior and capacity of ...
- Leonardo M. and John . (2006) "Analytical Modeling of Reinforced ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی و تاثیر مولفه های تعاملات اجتماعی بر شاخصه های فرمی و عملکردی در طراحی مراکز فرهنگی
- جایگاه فضای سبز شهری در راستای اهداف توسعه پایدار (مورد مطالعه: شهر کرج)
- ارزیابی مولفه های موثر بر موفقیت پارک های علم و فناوری در پایداری زیست محیطی
- امنیت کالبدی با تکیه بر معماری بومی ایران در هنگامه بحرانهای طبیعی (اسکان موقت پس از زلزله)
- نقش پیاده رو ها در سرزندگی و تعاملات اجتماعی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- کاربرد مخلوط سه جزئی مصالح سیمانی جهت بهبود دوام بتن
- راهنمای نصب پنجره های ساختمانی از جنس یو پی وی سی
- طراحی و اجرای پی ریز شمع در دکل های خطوط انتقال نیرو
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش سوم) بررسی تحلیلی آسیب شناسی از منظر شهرسازی - گزارش کارگروه معماری و شهرسازی
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش پنجم) بررسی آسیبهای ساختمانها- گزارش کارگروه ساختمان (سازه و مصالح)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.