سال انتشار: 1391
محل انتشار: نهمین کنگره بین الملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: ICCE09_824
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 690
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طبیعی سازی آبدهی ایستگاه های هیدرومتری با روش Cindex حذف ترندتعدیل شده
چکیده مقاله:
باتوجه به اینکه توسعه برداشت ها از منابع آب سطحی و زیرزمینی طی سالهای مختلف درحوزه های آبریز ایستگاه های هیدرومتری اثرخود را بر آبدهی ثبت شده درایستگاه می گذارد و درشبیه سازی طرح های توسعه منابع آبنیز فرض براین است که آبدهی و رژیم آبدهی رودخانه در موقعیت ایستگاه های هیدرومتری درسالهای آتی نیز مشابه سالهای گذشته بوقوع بپیوندد لذا ضروری است که ابتدا اثر برداشتهای بالا دست برمنابع آب ثبت شده درایستگاه های هیدرومتری که موجب کاهش آبدهی رودخانه درموقعیت ایستگاه هیدرومتری درسالهای آتیمی گردد حذف و پس از ان برای شبیه سازی طرح های توسعه آب از آنها استفاده نمود روش معمول دراین رابطه روش حذف ترند می باشد.
کلیدواژه ها:
حذف ترند، Cindex ، طبيعي سازي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/165892/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بایزیدی، شوبو و مورکی علی آباد، هادی و زعفرانی زاده، مالی،1391،طبیعی سازی آبدهی ایستگاه های هیدرومتری با روش Cindex حذف ترندتعدیل شده،نهمین کنگره بین الملی مهندسی عمران،اصفهان،،،https://civilica.com/doc/165892
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، بایزیدی، شوبو؛ هادی مورکی علی آباد و مالی زعفرانی زاده)
برای بار دوم به بعد: (1391، بایزیدی؛ مورکی علی آباد و زعفرانی زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- برآورد حداقل نیاز آبی زیست محیطی رودخانه کارون به روش های هیدرولیکی و هیدرولوژیکی (مطالعه موردی؛ ایستگاه ملاثانی)
- ترکیب مدل همپوشانی شاخص (IO) و فرایند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) برای تعیین بهترین مکان احداث ایستگاه آتش نشانی (مطالعه موردی قسمتی از منطقه ی 6 تهران)
- نقش رسوب شناسی در زمین باستان شناسی
- بررسی نقش ژئومورفولوژی در ویژگی آبهای زیر زمینی حوضه آبخیز کنگیر
- تفسیر زمین شناسی و زمین آماری برای مدلسازی منابع و تخمین ذخائر معدنی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اصول معماری و طراحی سبز و کاربست آن در کلان شهر مشهد
- مروری بر تحلیل و طراحی دیوار برشی فولادی با روش PFI
- مولفه های موثر بر طراحی مجتمع اقامتی تجاری با رویکرد معماری سبز
- بررسی بهترین روش مدیریت پروژه در ساختمان های سبز
- موقعیت یابی تجهیزات در محیط اینترنت اشیا از طریق WiFi وتراشه ESP ۸۲66
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.