سال انتشار: 1391
محل انتشار: نهمین کنگره بین الملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: ICCE09_803
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 737
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه مشخصات دینامیکی سازه بهسازی شده با سازه اولیه توسط روش نسبت طیفی
چکیده مقاله:
ازمهمترین پارامترهادربررسی آسیب پذیری ساختمان محاسبه ی دوره تناوب طبیعی سازه است برای بدست آوردن دوره تناوب سازه ای از روش های مختلف از جمله روابط تجربی مدلسازی دربرنامه های تحلیل سازه و اندازه گیری و تحلیل ریزلرزه ها می توان استفاده کرد درسالهایا خیر اندازه گیری ریزلرزه هاmicrotremor measurement به عنوان یکی از ساده ترین راه های تعیین دوره تناوب طبیعی سازه و خاک مورد توجه قرارگرفته است ریزلرزه ها با عبور از لایه های مختلف خاک دستخوش تغییرات دردامنه خود می شوند با استفاده از بررسی این تغییرات بوجود آمده درامواج می توان مشخصات دینامیکی خاک و سازه را برآورد نمود دراین مطالعه به بررسی سه روش محاسبه دوره تناوب ساختمان توسط اندازه گیری ریزلرزه ها مدلسازی درنرم افزار ETABS و استفاده از روابط آیین نامه 2800 پرداخته شده ست.
کلیدواژه ها:
نسبت طيفي، فركانس طبيعي سازه، اندازه گيري ريزلرزه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/165871/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سرشاد، آزاد و هادیان فرد، محمدعلی،1391،مقایسه مشخصات دینامیکی سازه بهسازی شده با سازه اولیه توسط روش نسبت طیفی،نهمین کنگره بین الملی مهندسی عمران،اصفهان،،،https://civilica.com/doc/165871
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، سرشاد، آزاد؛ محمدعلی هادیان فرد)
برای بار دوم به بعد: (1391، سرشاد؛ هادیان فرد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اصول معماری و طراحی سبز و کاربست آن در کلان شهر مشهد
- مروری بر تحلیل و طراحی دیوار برشی فولادی با روش PFI
- مولفه های موثر بر طراحی مجتمع اقامتی تجاری با رویکرد معماری سبز
- بررسی بهترین روش مدیریت پروژه در ساختمان های سبز
- موقعیت یابی تجهیزات در محیط اینترنت اشیا از طریق WiFi وتراشه ESP ۸۲66
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.