چگونگی زمانبندی فرصت یادگیری در کلاسهای چند پایه مقطع ابتدایی آموزش و پرورش شهرستان سردشت در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی نوآوری و تحقیق در مدیریت، روانشناسی و آموزش و پرورش
  • کد COI اختصاصی: PFCONF07_669
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 88
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

خالد احمدی

کارشناس ارشد تحقیقات آموزشی، مدرس دانشگاه آزاد واحد سردشت و معلم آموزش ابتداییآموزش و پرورش

چکیده

یکی از شرایط ویژه که در آن معلمان به مقتضای شرایط می بایست کار یاددهی - یادگیری را به پیش ببرند، وجود مدارس کوچک با کلاسهای چند پایه است . در این تحقیق سعی در بررسی چگونگی زمانبندی فرصت یادگیری در کلاسهای چند پایه مقطع ابتدایی شهر ستان سرد شت شده ا ست ، اگر چه ۳۰% از کلاسهای درس در سراسر دنیا، کلاسهای چند پایه هستند اما این کلاسها مورد غفلت قرار می گیرند و درآمار مدارس کشورها نشان خا صی از آنها یافت نمی شود. در این مدارس تعداد دانش آموزان کم بوده و این مدارس در نقاط دور افتاده تشکیل می شوند. در اکثر موارد کلاسهای چند پایه بر ا ساس نیاز ایجاد شده اند، از این رو تفاوتی بین کشورهای تو سعه یافته و در حال تو سعه در ا ستفاده از این کلاسها وجود ندارد. تنوع پایه های تحصیلی ، کوچک بودن محیط کلاس، نبود مواد آموز شی و تجهیزات آموزشی و پرورشی از جمله مشکلات و شرایطی است که در این گونه محیط های آموزشی حکم فرماست و با وجود این شرایط انتظار می رود که پیشرفت تحصیلی دانش آموزان و عملکرد آموزشی معلم و فرایند یادگیری در این مدارس همانند سایر مدارس به پیش برود. کلاسهای چند پایه به علت محدودیت تعداد معلم ، پراکندگی روستاها و به تبع آن دانش آموزان کمتر به عنوان یک واقعیت اجتناب ناپذیر در نظام تعلیم وتربیت کشورمان مطرح می باشند و یکی از دغدغه های ا سا سی ، در این رابطه ارتقاء کیفیت آموز شی و نحوه ی اداره ی این کلاسها بوده و می با شد، چرا که مدارس چند پایه همواره من شاء خدمت به انسانهای رنج کشیده و محروم و مراکزی جهت ارتقاء سطح علمی و آگا هی های اجتماعی قلمداد شده و هدف از توسعه و حمایت از این مدارس تحقق حق آموزش و پرورش همگانی است .

کلیدواژه ها

پایه ابتدایی - چند پایه - یادگیری - پیشرفت تحصیلی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.