سال انتشار: 1391
محل انتشار: نهمین کنگره بین الملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: ICCE09_657
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 777
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه تحلیلی و عددی مقادیر فشار جبهه کار در تونلسازی مکانیزه با سپر در خاکهای اشباع
چکیده مقاله:
در این تحقیق مقادیر فشارهای لازم برای پایداری جبهه کار تونل دایره ای در هشت نوع خاک با مشخصاتc وφ مختلف با استفاده از روشهای تحلیلی محاسبه شده و با مقادیر بدست آمده از روشهای عددی مقایسه شده است. در هر دو روش تحلیلی و عددی فرض برآن بوده است که ازجریان آب بداخل تونل جلوگیری بعمل آمده و فقط فشار هیدروستاتیک آب در جبهه کار وجود دارد. روشهای تحلیلی مورد استفاده بر پایه مطالعات صورت گرفته توسط Anagnostou&Kovari و Leca&Dormiux می باشد. در روش Anagnostou&Kovari تاثیر فشار آب در فشار پایداری جبهه کار بطور مستقیم لحاظ شده است اما در روش Leca&Dormiux تاثیر فشار آب با اضافه کردن فشارهیدروستاتیک به فشار پایداری در حالت خشک اعمال می گردد. برای محاسبه عددی مقدار فشار لازم برای پایداری جبهه کار از نرم افزار اجزای محدود ABAQUS 6.7 استفاده شده است. مدلسازی تونل بصورت سه بعدی انجام شده و مدل رفتاری مورد استفاده برای رفتار خاک مدل موهر کولمب می باشد.
کلیدواژه ها:
فشار جبهه كار، تونلسازي مكانيزه، خاكهاي اشباع ABAQUS
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/165725/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:روحانی حاجی آقا، عبداله و عساکره، عادل،1391،مقایسه تحلیلی و عددی مقادیر فشار جبهه کار در تونلسازی مکانیزه با سپر در خاکهای اشباع،نهمین کنگره بین الملی مهندسی عمران،اصفهان،،،https://civilica.com/doc/165725
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، روحانی حاجی آقا، عبداله؛ عادل عساکره)
برای بار دوم به بعد: (1391، روحانی حاجی آقا؛ عساکره)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مقایسه روش بلوغ و بلوغ ارتقا یافته در تخمین مقاومت فشاری بتن خود تراکم
- کاربرد پوشش های انعطاف پذیر با استفاده از بتن پلیمری برای پوشش کانال های آبیاری و زهکشی
- کاربرد باکتری ها در ترمیم بتن و تاثیر آن برخواص بتن خود ترمیم (یک مطالعه مروری)
- رتبه بندی المان های تاثیرگذار در ساختمان های سبز با استفاده از روش ویکور
- تاثیر ابعاد و روش اصلاح سطوح خرده لاستیک بکار رفته در بتن برخصوصیات دوام بتن
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.