سال انتشار: 1391
محل انتشار: نهمین کنگره بین الملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: ICCE09_525
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 604
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیر اندرکنش دیوار های برشی بتن آرمه و سازه های بنایی درمطالعه عملکردلرزه ای دیوارهای برشی بتن آرمه
چکیده مقاله:
در این تحقیق هدف بررسی عملکرد لرزه ای دیوار های برشی بتن آرمه جهت مقاوم سازی سازه های بنایی می باشد. از این رو 4 تیپ پلان سازه بنایی )منظم و نامنظم در پلان( از یک تا پنچ طبقه انتخاب شده و بعد از شناسایی نقاط آسیب پذیر سازه با استفاده از دیوار های برشی بتن آرمه مطابق با دستورالعمل 963 ایران مقاوم سازی شده است. مقاوم سازی هریک از سازه ها در دو حالت صورت گرفته است. حالت اول: در نظر گرفتن اندرکنشبین دیوار بنایی و دیوار برشی بتن آرمه برای تامین هدف بهسازی مطلوب و ویژه ،حالت دوم: صرف نظر از اندرکنش بین دیوار بنایی و دیوار برشی بتن آرمه برای تامین هدف بهسازی مطلوب. نتایج تحلیل در سازه های مورد مطالعه نشان می دهد که در صورتی که حالت اول در نظر گرفته شود سازه های 1% و سازه های دو طبقه منظم در پلان با درصد دیوار نسبی 2% قادر به تامین سطوح عملکرد / یک طبقه ) منظم و نامنظم در پلان ( با درصد دیوار نسبی 5 در هر دو هدف بهسازی مطلوب و ویژه می باشندولی در حالت دوم تنها قادر به تامین سطح عملکرد بهسازی مطلوب خواهند بود. در سازه های دو طبقه نامنظم در پلان با درصد دیوار نسبی 2% و سازه های سه تا پنچ طبقه ) منظم و نامنظم در پلان( با درصد دیوار نسبی 2/5% 3,3/5% در صورتی که حالت اول در نظر گرفته شود سازه بنایی مقاوم سازی شده قادر به تامین سطوح عملکرد در هر دو هدف بهسازی بوده ولی در حالت دوم سازه بنایی قادر به تامین سطوح عملکرد در هدف بهسازی مطلوب و ویژه نخواهد بود. لذا در نظر گرفتن حالت دوم در سازه های بنایی یک طبقه )منظم و نامنظم در پلان( و دو طبقه مورد مطالعه )منظم در پلان( برای تامین هدف بهسازی مطلوب محافظه کارانه بوده ولی در سازه های بنایی دو طبقه نامنظم در پلان و سازه های بنایی سه تا پنچ طبقه ) منظم و نامنظم در پلان( صادق نمی باشد.
کلیدواژه ها:
ديوار بنايي، ديوار برشي بتن آرمه، دستورالعمل 363 ايران، سازه منظم و نامنظم، تحليل استاتيكي غير خطي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/165593/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خیراللهی دهخوارقانی، محمد و چناقلو، محمدرضا،1391،بررسی تاثیر اندرکنش دیوار های برشی بتن آرمه و سازه های بنایی درمطالعه عملکردلرزه ای دیوارهای برشی بتن آرمه،نهمین کنگره بین الملی مهندسی عمران،اصفهان،،،https://civilica.com/doc/165593
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، خیراللهی دهخوارقانی، محمد؛ محمدرضا چناقلو)
برای بار دوم به بعد: (1391، خیراللهی دهخوارقانی؛ چناقلو)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مشاهده مهاجرت لرزهای پس لرزه ها و دایرکتیویتی در زلزله کهک قم
- خوشهبندی شتابنگاشتهای لرزهای با استفاده از الگوریتمهای بهینه یابی
- مطالعه ی تطبیقی تلفیقِ عرفان و عشقِ نفسانی در اشعار مولانا و جان دان
- بررسی چند روش مقیاس کردن زلزله ها بر مبنای طراحی بر اساس سطوح عملکرد سازه
- لزوم اصلاح مخازن بتنی زمینی ذخیره آب موجود بر اساس معیارهای پدافند غیرعامل
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اصول معماری و طراحی سبز و کاربست آن در کلان شهر مشهد
- مروری بر تحلیل و طراحی دیوار برشی فولادی با روش PFI
- مولفه های موثر بر طراحی مجتمع اقامتی تجاری با رویکرد معماری سبز
- بررسی بهترین روش مدیریت پروژه در ساختمان های سبز
- موقعیت یابی تجهیزات در محیط اینترنت اشیا از طریق WiFi وتراشه ESP ۸۲66
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.