تاثیر مولفه های بازاریابی بر بخشش بیمه گذاران بیمه ی ایران در استان گیلان

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین حسابداری، مدیریت و علوم انسانی در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: MANACC10_009
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 206
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید اسماعیل کاظمی بوکانی

کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، دانشگاه پیام نور، واحد کرج، کرج، ایران

ریحانه حاجی لو

کارشناس ارشد مدیریت مالی، موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی کار واحد خرمدره، خرمدره، ایران

چکیده

هدف: بخشش مصرف کننده یکی از مولفه هایی است که برای تمامی شرکت ها به ویژه شرکت های خدماتی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. از این رو هدف اصلی در این پژوهش بررسی تاثیر مولفه های بازاریابی بر بخشش بیمه گذاران بیمه ی ایران در استان گیلان است. روش پژوهش: این تحقیق با توجه به دسته بندی تحقیقات بر حسب هدف از نوع تحقیقات کاربردی، از نظر دسته بندی تحقیقات بر حسب نحوه ای گردآوری داده ها تحقیقی توصیفی و از نوع پیمایشی است. جامعه ی آماری تحقیق کلیه ی بیمه گذاران بیمه ایران در استان گیلان هستند که حداقل دو سال از خدمات بیمه ی ایران استفاده می کنند و تعداد نمونه برابر با ۳۵۹ نفر است که از طریق روش نمونه گیری غیر احتمالی در دسترس نمونه های موردنظر انتخاب شدند. ابزار گردآوری داده ها در این پژوهش پرسشنامه بوده و برای بررسی روایی آن از روایی محتوا و روایی سازه استفده گردید. برای بررسی پایایی نیز از روش آلفای کرونباخ استفاده شد. برای تجزیه و تحلیل داده های حاصل از پرسشنامه از نرم افزارهای Spss و Smart PLS استفاده شده است. یافته ها: نتیجه آزمون فرضیه های تحقیق نشان داد که تمامی فرضیه های پژوهش به غیر از تاثیر همدلی بر بخشش مصرف کننده و خود کوچک بینی بر بخشش مصرف کننده مورد تایید قرار گرفتند. نتیجه گیری: پیشنهاد می شود با توجه به نتایج بدست آمده مدیران بیمه ایران از طریق دلبستگی عاطفی، ارائه خدمات متمایز و بهبود کیفیت خدمات به تقویت احساسات مثبت در مشتری اقدام نمایند.

کلیدواژه ها

بخشش مصرف کننده، مولفه های بازاریابی، بیمه گذار، بیمه ایران، استان گیلان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.