سال انتشار: 1390
کد COI مقاله: NCAAD01_028
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,514
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعه و بررسی سازههای آبی تنگ عقیلی شوشتر
چکیده مقاله:
دشت عقیلی در شمال شوشتر در بین گتوند و شش در واقع است. وسعت قابل توجه این دشت و حاصلخیزی و منابع فراوان آن، ارتباط تنگاتنگی را بین این سرزمین و شوشتر برقرار ساخته بود. ساختار زمینشناسی و رود کارون در تقابل با یکدیگر باعث ایجاد فضایی گردیدند تا این ارتباط با مشکلاتی همراه باشد. دره هایی کم عمق و عمیق به همراه صحنههایی کاملاً عمودی موانع اتصال این دو مکان بودهاند . در بررسی باستان شناختی که در این ناحیه صورت گرفت به تعدادی سازههای آبی برخورد شد که به عنوان راهکارهایی بودند جهت تسلط بر طبیعت با فراهم نمودن دسترسی راحت است . تعداد سه پل ، قسمتهایی از کوههای تراش خورده ، چشمههای دست کند و استودان هایی در این محدوده شناسایی گردید . در این مقاله ابتدا پلهای تنگی توصیف و معرفی شده و ساختار در صد که ساخت آنها مورد بررسی قرار گرفته و در انتها هر یک از پلها براساس شواهد موجود تاریخ گذاری شده است .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCAAD01_028 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/165010/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عرب، حسنعلی و حسنی، حمزه و حقیقت منش، محمد حسین،1390،مطالعه و بررسی سازههای آبی تنگ عقیلی شوشتر،همایش ملی باستان شناسی و معماری سازه های آبی دزفول،دزفول،https://civilica.com/doc/165010
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، عرب، حسنعلی؛ حمزه حسنی و محمد حسین حقیقت منش)
برای بار دوم به بعد: (1390، عرب؛ حسنی و حقیقت منش)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- تقی زاده، محمد؛ 1381؛ شوشتر در گذر تاریخ (از عهد ...
- Wright, H, T; 1969; archaeoogical survey in the areas of ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی عناصر و مواد آلوده کننده آب های سطحی در برگه 1:100000تهران (با نگرش زمین شناسی پزشکی)
- مکان یابی لندفیل شهری با استفاده از GIS روش تحلیل سلسله مراتبی و شباهت به گزینه ایده ال (مطالعه موردی:شهر یزد)
- بررسی اثرات عوامل خارجی معادن شن و ماسه شمال استان خوزستان بر محیط زیست منطقه به روش SWOT و AHP
- بررسی کیفیت آب رودخانه شطیط برای کشاورزی
- ارزیابی آسیب پذیری شهرستان شوشتر در رخداد حوادث طبیعی و راهکارهای ایمن سازی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مثنی و معدود در ایرانی میانه و نو
- نگاهی اجمالی به تعداد سکه های به دست آمده از کاوشهای فرانسویان در محوطه های بردنشانده و سرمسجد با تکیه بر مجموعه M.D.P
- دیاژنز یا تغییر ملکولی اجساد باستانی پس از مرگ، مطالعه موردی گورستان باستانی لما
- تحلیل جامعه شناختی آنتولوژیکال شدن روایت های باستان گرایی در دوره معاصر
- خوانش گفتمانی نقشمایه های ایرانی در سه نگاره از صادق تبریزی باتاکید بر نوگرایی در هنرایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.