عوامل موثر بر اجازه والدین در پذیرش بازاریابی شرکت های ارائه دهنده خدمات (مهدهای کودک) با تاکید بر نقش حریم خصوصی در سلامت روان کودکان

سال انتشار: 1401
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 167

فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

JR_CHILD-9-3_011

تاریخ نمایه سازی: 17 اردیبهشت 1402

چکیده مقاله:

زمینه و هدف: دستیابی به والدین، برقراری ارتباطات تعاملی و ارائه توضیحات و خدمات مهدهای کودک، مهم ترین عامل تصمیم گیری والدین در انتخاب بهترین مرکز جهت شروع تربیت کودکان بوده که در سلامت روان آنان در بدو ورود به جامعه تاثیر فراوانی دارد. پژوهش حاضر با هدف شناخت مجموعه عوامل موثر در اجازه والدین در برقراری ارتباط مهدهای کودک (شرکت های ارائه دهنده خدمات) با آنان با تاکید بر نقش حریم خصوصی والدین و کودکان اجرا شد. روش: این پژوهش در دو مرحله کیفی اجرا شد: مرحله ۱: فراترکیب (متاسنتز) با بررسی بالغ بر۱۵۰ مقاله داخلی و خارجی، مرحله ۲: تحلیل محتوا با مصاحبه های نیمه­ ساختاریافته با ۲۵ تن از استادان، مدیران، و مشتریان (والدین) خاص مهدهای کودک استان گیلان. در مرحله ۲ کدگذاری انجام و از روش دلفی فازی مدل حاصل از مرحله ۱ مورد واکاوی قرار گرفت. سنجش پایایی با ضریب کاپا-کوهن انجام شد. یافته ها: شاخص های مدل حاصله از مرحله فراترکیب «نگرانی درباره حریم خصوصی»، «تمایل به حریم خصوصی» و «اجازه» به طور مشترک هر ۳ با وزن ۰/۰۶۵ بیشترین وزن را داشته و در رتبه ۲ شاخص «فرهنگ» ۰/۰۶۲ بود. در مرحله ۲ از دیدگاه مدیران و صاحب نظران «حضور اجتماعی»، «نگرانی های مربوط به مجوز برنامه»، «تجربه آنلاین قبلی» و «هزینه ها (مداخله گری)» پایین تر از حد میانگین بوده و می بایست از مدل حاصله از مرحله فراترکیب حذف می شدند. با توجه به ضریب کاپا-کوهن (۰/۷۹۵) و سطح معناداری آن، از نظر خبرگان پژوهش، آزمون دارای پایایی قابل قبول در بخش فازی بوده است. در این فاز بر اساس نظر خبرگان، «فرهنگ» به عنوان یک عامل موثر در مدل لحاظ شد. نتیجه گیری: در مرحله ۲ بعد از سنجش مدل (حاصله از مرحله فراترکیب) توسط خبرگان و حذف ۴ عامل رد شده از نظر آنان، مدل نهایی حاصل شد که آزمون کمی آن در پژوهش­های آتی پیشنهاد شد. استلزامات پژوهش حاضر و نقش حریم خصوصی در سلامت روان کودک نیز مقاله مورد بحث قرار گرفت.

نویسندگان

زهرا محمدزاده اماموردیخان

Department of Business Management, Rasht Branch, Islamic Azad University, Rasht, Iran

علیرضا فرخ بخت فومنی

Department of Management, Bandar Anzali Branch, Islamic Azad University, Bandar Anzali, Iran

رحمتعلی صابری حقایق

Department of Management, Bandar Anzali Branch, Islamic Azad University, Bandar Anzali, Iran

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Mpinganjira M, Maduku DK. Ethics of mobile behavioral advertising: Antecedents ...
  • Krafft M, Arden CM, Verhoef PC. Permission Marketing and Privacy ...
  • نمایش کامل مراجع