سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

دلایل دروغگویی دانش آموزان

سال انتشار: 1400
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 146
این مقاله فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن مقالات دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

EBRCCONF01_1704

تاریخ نمایه سازی: 11 اردیبهشت 1402

چکیده مقاله دلایل دروغگویی دانش آموزان

اکثر والدین از دروغگویی کودکان خود شکایت دارند ولی عامل شکل گرفتن این پدیده را در آنها نمی دانند و آگاهی چندانی برای برخورد با این پدیده زشت ندارند و اغلب دست به اقدامات عجولانه و تنبیهات ناروا و تحقیرات بی مورد می زنند که وضعیت را وخیم تر می کند.دروغگویی زمانی اتفاق می افتد که آنان می خواهند چیزی را توصیف نمایند یا به اصطلاح آرزویی کنند که واقعیت آن چیزی بود که می خواستند.در سنین ۶ یا ۷ سالگی کودکان از زشتی این کار مطلع می شوند.مثلاکودکی ممکن است چهار کودک را در کوچه دیده باشد و عده آنان را هفت نفر ذکر کند. یک دلیل این بیان غیر واقعی می تواند عدم قدرت تمیز بین ۴ و۷ باشد و دلیل دیگر این است که او میخواهد بگوید عده بچه ها یی را که دیده خیلی بوده بنابراین آن را افزونتر از واقع بیان کندبدیهی است که در این قسمت زمینه ذهنی،پیامد های رفتاری و تربیتی را مد نظر قرار دهیم و اگر مساله عدم تشخیص یا درک ذهنی باشد در این صورت اطلاق درغگویی بعید به نظر می رسد

کلیدواژه های دلایل دروغگویی دانش آموزان:

نویسندگان مقاله دلایل دروغگویی دانش آموزان

مقاله فارسی "دلایل دروغگویی دانش آموزان" توسط لیلا حاجی بیگلو، .؛ بهرام آذری، .؛ الهام نامدار زنگنه، .؛ زهرا جلیلیان، . نوشته شده و در سال 1400 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دروغ،دانش اموزان،پیامدهای رفتاری،روانشناسی رفتاری. هستند. این مقاله در تاریخ 11 اردیبهشت 1402 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 146 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اکثر والدین از دروغگویی کودکان خود شکایت دارند ولی عامل شکل گرفتن این پدیده را در آنها نمی دانند و آگاهی چندانی برای برخورد با این پدیده زشت ندارند و اغلب دست به اقدامات عجولانه و تنبیهات ناروا و تحقیرات بی مورد می زنند که وضعیت را وخیم تر می کند.دروغگویی زمانی اتفاق می افتد که آنان می خواهند چیزی ... .