سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی ارتباط الگوهای جو سازمانی و عملکرد معلمان

سال انتشار: 1400
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 204
این مقاله فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن مقالات دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

EBRCCONF01_1623

تاریخ نمایه سازی: 10 اردیبهشت 1402

چکیده مقاله بررسی ارتباط الگوهای جو سازمانی و عملکرد معلمان

اکثریت سازمان ها در پی بهبود عملکرد کارکنان خود هستند از این رو بررسی رابطه حالات روحی و روانی افراد با رفتار و عملکرد آنان نیاز همیشگی آنها بوده و بسیار با اهمیت و ضروری می باشد. مدیران مدارس باید موثرترین و کارآمدترین شیوه ها و مهارت های لازم را در زمینه روابط انسانی با توجه به موقعیت به کار گیرند، تا جوی آرام و سالم در آموزشگاه ها ایجاد گردد و در نتیجه امر تعلیم و تربیت بهبود یابد. هدف از مقاله پیش رو بررسی مفهوم جو سازمانی در مدارس، پیشینه آن، انواع جو سازمانی، دیدگاه های مختلف در مورد دلایل شکل گیری یک جو سازمانی تدوین شده و با بررسی مروری مقالات مرتبط و معتبر، جنبه های مختلف تاثیر جو سازمانی در فعالیت معلمان را مورد بررسی قرار داده است.

کلیدواژه های بررسی ارتباط الگوهای جو سازمانی و عملکرد معلمان:

نویسندگان مقاله بررسی ارتباط الگوهای جو سازمانی و عملکرد معلمان

فرزاد مددی

کارشناسی ارشد الهیات و معارف اسلامی دانشگاه کاشان

مهرناز محسنی

کارشناسی ادبیات فارسی دانشگاه یاسوج

اکرم رحیمی

کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان بهبهان

منیژه میراشه

کارشناسی زبان انگلیسی دانشگاه تهران

مقاله فارسی "بررسی ارتباط الگوهای جو سازمانی و عملکرد معلمان" توسط فرزاد مددی، کارشناسی ارشد الهیات و معارف اسلامی دانشگاه کاشان؛ مهرناز محسنی، کارشناسی ادبیات فارسی دانشگاه یاسوج؛ اکرم رحیمی، کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان بهبهان؛ منیژه میراشه، کارشناسی زبان انگلیسی دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1400 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فضای آموزش، جوسازمانی، رفتار دستوری، رفتار حمایتی، رفتار حرفهای هستند. این مقاله در تاریخ 10 اردیبهشت 1402 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 204 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اکثریت سازمان ها در پی بهبود عملکرد کارکنان خود هستند از این رو بررسی رابطه حالات روحی و روانی افراد با رفتار و عملکرد آنان نیاز همیشگی آنها بوده و بسیار با اهمیت و ضروری می باشد. مدیران مدارس باید موثرترین و کارآمدترین شیوه ها و مهارت های لازم را در زمینه روابط انسانی با توجه به موقعیت به کار ... .