سال انتشار: 1391
محل انتشار: چهارمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران
کد COI مقاله: ICEEE04_112
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 3,127
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله محاسبه پارامترهای خطوط مایکروستریپ و مایکروستریپ تزویج شده برای طراحی خطوط انتقال یا سلف و خازن در مدارهای فرکانس بالا
چکیده مقاله:
امروز خطوط مایکروستریپ پایه طراحی مدارات فرکانس بالا در صنعت هستند. این خطوط که بصورت خطوط انتقال با ضریب دی الکتریکی مؤثر ارایه می شود می تواند به عنوان خط انتقال یا سلف و خازن معادل مدارهای فرکانیس بالا بکار گرفته می شود. بنابراین در جهت تطبیق عوامل فعال به منبع و یا بار از این خطوط بخوبی استفاده می شود. البته تا موقعی که این خطوط بصورت انتقال انرژی بکار برده شود باید از تشعشع آن جلوگیری نمود ولی اگر به عنوان آنتن مایکروستریپ استفاده شود تشعشع در اولویت اول خواهد بود. تا قبل از سال 1965 تقریباً در تمامی مدارات مایکرووویو از کابل کواکسیال موجبر یا مدارهای خط موازی استفاده می شد. در سالهای اخیر با معرفی مدارهای مجتمع مایکروویو (MMICs) خطوط مایکروستریپ بطور وسیعی در مدارات مایکروویو مورد استفاده قرار می گیرند، زیرا این خطوط دارای قابلیتهای منحصر بفردی منجمله فراهم کردن یک سطح آزاد و قابل دسترسی در وسایل مایکروویوی می باشند. مهمترین پارامترهای خطوط مایکروستریپ برای طراحی خطوط انتقال عبارتند از امپدانس مشخصه (Zo)، ضریب دی الکتریکی مؤثر (Ere)، ثابت تضعیف (a)، راکتانس ناپیوستگی، پراکندگی فرکانسی، تحریک موج سطحی و تشعشع.
کلیدواژه ها:
ضريب دي الكتريكي مژثر، ثابت تضعيف، راكتانس ناپيوستگي، پراكندگي فركانسي، تحريك موج سطحي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/164190/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ذاکری، سعید و زاهدی دهویی، الم البنین و محمدیان، حفظ الله،1391،محاسبه پارامترهای خطوط مایکروستریپ و مایکروستریپ تزویج شده برای طراحی خطوط انتقال یا سلف و خازن در مدارهای فرکانس بالا،چهارمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران،گناباد،،،https://civilica.com/doc/164190
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، ذاکری، سعید؛ الم البنین زاهدی دهویی و حفظ الله محمدیان)
برای بار دوم به بعد: (1391، ذاکری؛ زاهدی دهویی و محمدیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تجزیه و تحلیل نگرانی های امنیتی در اینترنت اشیا IOT
- چالش های امنیتی رایانش ابری در فناوری اینترنتی از اشیاء
- دغدغههای امنیت و محرمانگی دراینترنت اشیاء
- بررسی فاکتورهای اصلی ایجاد خطا در مکان یابی سیستم لورن
- راه حل برای اینترنت اشیاء
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تشخیص و طبقه بندی بیماری پارکینسون از طریق سیگنال گفتار با استفاده از تکنیک های پردازش سیگنال: یک مرور سیستماتیک
- طراحی پارامترهای یک ارتز توانبخشی زانو با سیستم قفل کنترلی فعال
- مروری بر پارامترهای مکانیکی موثر در طراحی ارتز مچ پا
- به کارگیری عضلات مچ دست در طراحی بهینه ارتز و بازتوانی انگشتان دست
- مروری بر روش های تشخیص بیماری قلبی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.