بررسی تاثیر بازاریابی داخلی و مدیریت ارتباط با مشتری بر عملکرد شرکتبا نقش میانجی رضایت کارمندان (مورد مطالعه: شرکت پتروشیمی جم)

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مطالعات جهانی در علوم انسانی، مدیریت و کار آفرینی
  • کد COI اختصاصی: CNCCONF06_112
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 178
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مژگان غلامی افشار

کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی بازاریابی، گروه مدیریت واحد تهران مرکز، دانشگاه آزاد اسلامی تهران، ایران

ابراهیم مرادی هزاروند

دانشیار گروه مدیریت واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز ایران

چکیده

تحقیق حاضر از این جهت دارای اهمیت است که تاثیر بازاریابی داخل ی، مدیریت ارتباط با مشتری، رضایت شغلی کارکنان و عملکرد درشرکت پتروشیمی جم را می سنجد و یافته های حاصل از این مطالعه میدانی به شرکت مورد مطالع کمک شایان توجهی در جهت حفظ وتوسعه ی خدمات با کیفیت و رفع نقاط ضعف شرکت خواهد داشت. این تحقیق از نظر هدف جزو تحقیقات کاربردی و از نظرروش جزوتحقیقات توصیفی پیمایشی و نوع میدانی است. جامعه آماری این تحقیق عبارت است از کل کارکنان و مدیران شرکت پتروشیمی جم که تعداد آنها تقریبا ۲۶۷۳ نفر است. ازاینرو به کمک جدول جرسی و مورگان تعداد ۳۳۵ نفر بعنوان حجم نمونه آماری به روش نمونه گیریتصادفی ساده انتخاب شدند. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه بوده است. برای تمامی متغیرهای پرسشنامه شاخص پایایی ترکیبی و آلفایکرونباخ دارای ضرایب بالای ۷ / ۰ می باشند و نشان از پایا بودن ابزار اندازه گیری می باشد. روایی پرسشنامه از طریق روایی صوری ومحتوایی و توسط استاد راهنما مورد تایید قرار گرفت. نتایج تحقیق نشان دادند که مدل پیشنهادی تحقیق از برازش مطلوبی برخوارداراست. یافته های پژوهش نشاندهنده تاثیر بازاریابی داخلی و مدیریت ارتباط با مشتری بر عملکرد شرکت در شرکت پتروشیمی جم دارد.همچنین نتایج نشان دهنده تاثیر بازاریابی داخلی و مدیریت ارتباط با مشتری بر رضایت شغلی کارکنان و تاثیر رضایت شغلی کارکنان برعملکرد سازمانی با استفاده از تحلیل معادلات ساختاری و تایید نقش میانجی رضایت شغلی کارکنان در رابطه بین بازاریابی داخلی ومدیریت ارتباط با مشتری بر عملکرد شرکت با استفاده از آزمون سوبل می باشد

کلیدواژه ها

بازاریابی داخلی، مدیریت ارتباط با مشتری، رضایت شغلی، عملکرد شرکت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.