سال انتشار: 1387
محل انتشار: دومین کنگره بین المللی علوم و فناوری نانو
کد COI مقاله: ICNN02_309
زبان مقاله: انگلیسیمشاهد این مقاله: 957
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله Formation mechanisms of ZnO shells on the surface of CdS nanoparticles in CdS/ZnO Core/Shells
چکیده مقاله:
Over the past few years, preparation of a passive surface on semiconductor nanoparticles by applying a layer of inorganic, organic, or bioactive materials in the form of Core/Shell nanocomposites has attracted considerable attention [1]. Most of nano semiconductors properties are highly dependent on their band gap size. Recently, many investigations were carried out for changing band gap of semiconductors via synthesizing of different composite materials in heterostructure forms [2]. Therefore, core/shell nanoparticles based on semiconductor particles have been used to improve optical and catalytic properties, chemical stability and so on. For achieving these purposes, most of semiconductors nanocomposites have been synthesized in Core/Shell form with higher band gap semiconductor used as shell component such as ZnO/CdSe [3], Cds/CdSe [4] and CdSe/SiO2 [5]. Cadmium Sulfide is one of the most important II-VI semiconductors with wurtzite structure and 2.42eV band gap (in bulk state at 25°C). ZnO with hexagonal wurtzite structure and 3.37eV band gap (in bulk state at 25°C) and it is also from II-IV semiconductors [6,7]. The difference in their band gap makes them capable to work in more extended light wave length as photocatalysts
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/163587/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:Esmaielzadeh Kandjani, A و Farzalipour Tabriz, M و Baharlouyi, S و Arefian, N.A,1387,Formation mechanisms of ZnO shells on the surface of CdS nanoparticles in CdS/ZnO Core/Shells,دومین کنگره بین المللی علوم و فناوری نانو,تبریز,,,https://civilica.com/doc/163587
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1387, Esmaielzadeh Kandjani, A؛ M Farzalipour Tabriz و S Baharlouyi و N.A Arefian)
برای بار دوم به بعد: (1387, Esmaielzadeh Kandjani؛ Farzalipour Tabriz و Baharlouyi و Arefian)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- STRUCTURAL HEALTH MONITORING SYSTEMS AS A FLAW DETECTION FOR SPOT - WELDING ON AIR- CRAFT FUSLAGE
- Multipass Autogenous TIG Welding ofSuper Duplex Stainless Steel
- Role of traversespeed on intermetallic compounds formation in dissimilarsteel/aluminum friction stir welds
- Friction Stir Welding of Aluminum Foam Sandwich Panels Manufactured by Infiltration of NaCl Space Holders
- ضرورت تدوین استانداردهای صنعت جوشکاری کشور و معرفی استانداردهای بین المللی ISO در زمینه جوشکاری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.