سال انتشار: 1390
محل انتشار: اولین همایش ملی مباحث نوین در کشاورزی
کد COI مقاله: NCNCA01_040
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 645
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی و تحلیل میزان مصرف انرژی در پرورش جوجه های گوشتی
چکیده مقاله:
امروزه یکی از مهمترین بحث های کاربردی و مدیریتی، بحث میزان مصرف انرژی و راندمان آن در فعالیت های مختلف می باشد. دانش بررسی مصرف انرژی در عملیات تولیدی، روش مفیدی جهت ع تیین مناطق انرژی بر می باشد که با تجزیه و تحلیل میزان انرژی مصرفی در عملیات تولید مشخص می شوند . با توجه به جایگاه مصرف انرژی در صنعت طیور که یکی از بزرگترین و توسعه یافته ترین صنایع موجود در کشور می باشد، تحقیق حاضر به منظور بررسی میزان مصرف انرژی در بخش ه ای مختلف یک مرغداری 30 هزار قطعه ای واقع در منطقه شمال خوزستان انجام شد . انرژی های ورودی عمده را جیره غذایی، الکتریسیته، نیروی انسانی و انرژی های خروجی را وزن ذخیره شده در لاشه مرغ و فضولات بستر، تشکیل می دادند. کل انرژی ورودی به صورت نهاده 1646237/03 مگاژول و کل انرژی خروجی 1151978/3 مگاژول بدست آمد . جیره غذایی با میزان مصرف 1305570/04 مگاژول از کل انرژی مصرفی، بیشترین سهم انرژی ورودی را به خود اختصاص داد. مقادیر شاخص های راندمان انرژی (ER) و 0/699 افزوده خالص انرژی (NEG) و 494258/73 مگاژول و بهره دهی انرژی (EP) و 0/33 کیلوگرم بر مگاژول، محاسبه شد . با توجه به مهم بودن نهاده آب در جیره غذایی و میزان بالای مصرف آن ( 441000 مگاژول) باید مصرف این نهاده توسط متخصصان تغذیه علوم دام به صورت بهینه در جیره غذایی تصحیح گردد . همچنین برای بالا بردن شاخص راندمان انرژی و مثبت شدن شاخص افزوده خالص انرژی، می توان با مدیریت صحیح نهاده های پر مصرف و استفاده از انرژی های تجدید پذیر مانند انرژی خورشیدی، میزان انرژی مصرفی( ورودی) را کاهش داد.
کلیدواژه ها:
انرژي، مرغداري، نسبت انرژي (ER)، افزوده خالص انرژي (NEG)، بهره دهي انرژي (EP)
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/162657/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نقیب زاده، سید شفاعت الدین و جوادی، ارژنگ و چناری، محمد،1390،بررسی و تحلیل میزان مصرف انرژی در پرورش جوجه های گوشتی،اولین همایش ملی مباحث نوین در کشاورزی،ساوه،،،https://civilica.com/doc/162657
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، نقیب زاده، سید شفاعت الدین؛ ارژنگ جوادی و محمد چناری)
برای بار دوم به بعد: (1390، نقیب زاده؛ جوادی و چناری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- فاکتورهای موثر در آب برای پرورش ماهی
- آشنایی با تالاب زریوار و خصوصیات زیستی آن
- بررسی تنوع ژنتیكی برخی گونه های زعفران ایران با استفاده ازخصوصیات کروموزومی
- پیش بینی قیمت سهام شرکت های کشاورزی در بورس اوراق بهادار تهران (مطالعه موردی شرکتهای صنعت زراعت و خدمات وابسته)
- اصول کلی برگذاری مزایده در شهرداری (حوزه خدمات شهری)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.