سال انتشار: 1386
محل انتشار: ششمین همایش سراسری علوم پایه
کد COI مقاله: NCSCIE06_093
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 469
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله رنگبری پسابهای رنگی با استفاده از نانو ذرات دی اکسید تیتانیوم بر روی پوشش پلیمری
چکیده مقاله:
در این تحقیق رنگبری پسابهای صنایع نساجی با استفاده از فناوری نانو، که امروزه از اهمیت زیادی برخوردار است، در یک راکتور بستر ثابت مورد بررسی قرار گرفته است. نانو دی اکسید تیتانیوم و آب اکسیژنه به ترتیب به عنوان فتوکاتالیست و اکسید کننده استفاده شد. منبع تابش اشعه فرابنفش دو عدد لامپ 15 وات است. تاثیر عوامل گوناگون مانند غلظت آب اکسیژنه و غلظت رنگزا و وجود فتوکاتالیست در رنگبری بسیار مهم است. نتایج آزمایشات نشان می دهد که تابش فرابنفش (UV) و آب اکسیژنه هیچ یک به تنهایی نمی توانند عمل رنگبری را انجام دهند و فناوری فتوکاتالیز UV/TiO2/H2O2 موثرترین فرآیند رنگبری می باشد. زیرا می توانند فرآیند رنگبری را سریع و در مقیاس بزرگ انجام دهد.
کلیدواژه ها:
رنگبري- اكسيداسون پيشرفته- نانو دي اكسيد تيتانيوم- نانوفتوكاتاليست- فرآيند فوتوكاتاليز- رزين
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/161911/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:هاشمی، مسعود و بدیعی، خشایار و ادهمی، فروغ و اکبرزاده، ابوالفتح،1386،رنگبری پسابهای رنگی با استفاده از نانو ذرات دی اکسید تیتانیوم بر روی پوشش پلیمری،ششمین همایش سراسری علوم پایه،رى،،،https://civilica.com/doc/161911
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، هاشمی، مسعود؛ خشایار بدیعی و فروغ ادهمی و ابوالفتح اکبرزاده)
برای بار دوم به بعد: (1386، هاشمی؛ بدیعی و ادهمی و اکبرزاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
نوع مرکز: دانشگاه آزاد
تعداد مقالات: 3,655
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تولید برق DC در ایستگاههای تقلیل فشار شبکه آبرسانی شهری با استفاده از پیکو توربین آبی
- آشکارسازی تاثیر سیستم های پلیمری بر جریان سیالات در محیط های متخلخل
- بهبود تولید بیوگاز از کاه برنج به وسیله تخمیر خشک
- بهینه سازی پارامترهای تابع پتانسیل لنارد جونز و ارائه مدلی جدید بر پایه مدل لنارد جونز
- طراحی، ساخت و بازرسی مخازن تحت فشار کامپوزیتی CNG
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.