سال انتشار: 1389
محل انتشار: دومین همایش علمی سراسری دانشجویی جغرافیا
کد COI مقاله: IGSCUT02_065
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 723
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی ساختار کمی و کیفی مساکن روستایی ایران
چکیده مقاله:
واحدهای مسکونی روستایی ضمن برخورداری از ارزش های معماری همانند سادگی و بی پیرایگی، الگوهای بصری و زیبایی-شناختی، انطباق با محیط طبیعی، هماهنگی با عملکرد زیستی و معیشتی، استفاده ازمصالح محلی و دانش بومی و... که به آن هویت خاصی می دهد دارای کاستیهایی چون آسیب پذیری در برابر سوانح طبیعی، ضعف سازه ای و آلودگی های محیطی منتج از تداخل فضاهای زیستی و معیشتی نیز می باشند . تحول آگاهانه در این معماری مستلزم شناخت ساختار کمی و کیفی مساکن روستایی است. در این تحقیق تحلیلی-توصیفی با استفاده از منابع کتابخانه ای، اسنادی و پایگاه های اطلاع رسانی به بررسی گونه شناسی مساکن روستایی، عناصر فضاهای کالبدی مساکن روستایی، ساختار مساکن روستایی و مشکلات و مزیت های آن پرداخته ایم. یافته های تحقیق حاکی از آن است که ریختشناسی و بافت روستاها به طور عام و گونه شناسی خانه های روستایی به طور خاص متاثر از عوامل طبیعی، باورهای فرهنگی، اجتماعی و کارکردهای اقتصادی است. فقدان استحکام و فرسودگی ابنیه از مواردی است که لزوم اتخاذ تدابیری در راستای پایداری و بهسازی بافت کهن را می طلبد که راهکارهایی چون هدایت و بهسازی بافت فیزیکی، مقاومسازی ابنیه، زیباسازی ریخت و سیمای کالبدی و... را نیازمند است
کلیدواژه ها:
گونه شناسي مسكن، شاخص هاي كمي و كيفي مسكن، عمران روستايي، روستاهاي ايران
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/161013/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قربانی، سحر،1389،بررسی ساختار کمی و کیفی مساکن روستایی ایران،دومین همایش علمی سراسری دانشجویی جغرافیا،تهران،،،https://civilica.com/doc/161013
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، قربانی، سحر؛ )
برای بار دوم به بعد: (1389، قربانی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی نقش دیجیتال مارکتینگ و رسانه های مجازی در توسعه و بهبود مشاغل گردشگری
- بررسی پتانسیل گرشگری غذایی بومی و سنتی و تاثیر آن در توسعه ی کارآفرینی و گردشگری ایران
- توسعه ملی جمهوری اسلامی ایران با تبیین بازتاب های موقعیت ژئوپلیتیکی
- گردشگری دینی و مذهبی
- نقش عوامل ژئومورفولوژیک در توسعه فیزیکی شهر بیجار با تاکید بر برنامه ریزی محیطی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.