ارائه راهکارهای توسعه فضای اقتصادی در شهر تهران
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: یازدهمین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در علوم تربیتی، روانشناسی و علوم اجتماعی
- کد COI اختصاصی: ARSEP11_031
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 422
نویسندگان
کارشناس حسابداری دانشگاه علامه محدث نوری (غیردولتی-غیرانتفاعی)
چکیده
یکی از اساسی ترین چالش های چشم انداز اقتصاد ایران پدیده جهانی شدن است که در راستان آن برخورداری از صنعترقابت پذیر برای اقتصاد اجتناب ناپذیر است. به نظر می رسد از اقدامات مهم و اساسی کشور در دستیابی به اهداف سند چشمانداز، بهبود فضای کسب و کار و رقابتی نمودن آن در کشور است. از طرف دیگر وجود نرخ بالای بیکاری در کشور و رهاییاز آن، مستلزم تقویت طرف عرضه اقتصاد است؛ که با توجه به قوانین و مقررات دست و پا گیر، سختی اجازه و ایجاد کسب وکار در ایران، سرمایه و تسهیلات حمایت از تولید، در فعالیتهای غیر تولیدی مورد استفاده قرار گرفته و سبب رشد تقاضا وافزایش سطح عمومی قیمتها شده است. اهمیت سرمایه در کشورهای در حال توسعه بیش از کشورهای توسعه یافته است زیرکشورهای در حال توسعه به منظور بهبود فضای کسب و کار و ایجاد اشتغال که محرک رشد اقتصادی است، دچار کمبودسرمایه هستند.فضای کسب و کار عبارت است از عوامل موثر بر عملکرد بنگاه های اقتصادی که مدیران و مالکان بنگاه ها نمی توانند آنها راتغییر داده یا بهبود بخشند و خارج از اراده و اختیار آنهاست. فضای کسب و کار از جمله شاخص های تعیین کننده وضعیتاقتصادی هر کشور است که با با استناد به آن می توان به بررسی و تجزیه و تحلیل شرایط اقتصادی هر کشور پرداخت. با توجهبه مطالعات موجود، تاثیر فضای کسب و کار مساعد بر افزایش جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی، ایجاد اشتغال و رشدتولید ناخالص داخلی مشهود است. بنابراین محیط کسب و کار مناسب مهمترین زمینه ساز سرمایه گذاری و مهم ترین عاملبرای رشد فعالیت های اقتصادی توسط بنگاه های کوچک و متوسط است و وظیفه ی دولت فراهم نمودن بستر کارآمد برایدستیابی به آرمان های ثروت آفرینی، شغل آفرینی، کارآفرینی و امید آفرینی است. مقاله حاضر به بررسی سازوکارهای بهبودفضای کسب و کار و راه های توسعه آن می پردازد.کلیدواژه ها
محیط کسب و کار، توسعه اقتصادی، مدیریت شهری تهرانمقالات مرتبط جدید
- تاثیر طلاق بر افت تحصیلی دانش آموزان دختر دوره متوسطه دوم دبیرستان های استان کردستان، شهرستان بیجار
- مقایسه دانش آموزان دوزبانه و تک زبانه:تاثیرات زبانی بر ابعاد مختلف شناختی،هیجانی و تحصیلی
- مدیریت زمان در برنامهریزی آموزشی دانشگاهی و اثرات آن بر عملکرد تحصیلی دانشجویان
- بررسی تاثیر افسردگی و اختلالات افسردگی بریادگیری کودکان شهرستان دزفول
- نقش اعتمادسازی در افزایش کارایی مربیان پرورشی و تاثیر آن بر دانش آموزان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.