رویکرد جذب و حفظ انرژی درساختمان های اقلیم سرد و بررسی نحوه تعمیم آن درصنعت ساختمانی معاصر کشور
محل انتشار: نخستین همایش سراسری بومی سازی مقررات ملی ساختمان
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,117
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
LNBR01_028
تاریخ نمایه سازی: 30 مرداد 1391
چکیده مقاله:
خلق آثار بدیع ساختمانی درقرون گذشته سرزمین ایران همواره بعنوان عجائب مصنوع دست بشر تلقی شده است آثاری که علاوه برترکیب تناسبات رنگ زیبایی عملکرد و سایرملزومات یک فضای معماری توانسته است دردوره ای چندهزارساله آسایش ساکنان آن را نیز فراهم کند دراین سرزمین که دارای اقلیم های مختلفی است مجموعه ای بدیع از ساختمان های کارآمد توسط نیاکان ما به یادگار ماندها ست که باوجود کاوشهای فراوان هنوز به عنوان گنجینه ای کشف نشده درانتظار کاوش و واکاوی است سلسله وار بودن ساختمان سازی دردوره های مختلف معماری ایرانی حاکی از رضایت مندی کامل ساکنان بناها بوده است به جز مساله تناسبات زیبایی تزئینات و نیز جوانب طراحی پلان که دردوران مختلف دستخوش رویدادهای مختلف اجتماعی سیاسی اقتصادی و .. بودها ست مساله آسایش انسان درفضا همواره به عنوان مساله تغییر ناپذیر و ثابت ادامه یافته است پس می توان به جرات ادعا نمود که آسایش انسان درفضا مهمترین فاکتور طراحی درمعماری بوده است این طراحی بدون نیاز به هرگونه دستگاه هواساز گرم کننده یا خنک کننده بوده و با کمال تاسف شاهدیم که مساله آسایش درمرحله دوم و یاحتی سوم طراحی قرار دارد و با توجه مسائل اقلیمی با کمک انواع دستگاه های مکانیکی نادیده گرفته شده و لزوم توجه به این نکته مدنظر این مجال می باشد.
کلیدواژه ها:
آسایش ، اقلیم سرد ، رفتارحرارتی ، راه کارهای اقلیمی درمناطق سرد ، ظرفیت حرارتی ، مقاومت حرارتی ، مصالح بوم آورد ، ارتفاع ساختمان ها
نویسندگان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :