مهارت و نگرش دانشجویان پرستای تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خصوص یادگیری الکترونیکی

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین المللی یادگیری و آموزش الکترونیکی
  • کد COI اختصاصی: ICELEARNING06_052
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1250
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا یعقوبی

دانشگاه علوم پزشکی تبریز

فرحناز عبدالله زاده

دانشگاه تهران، مرکز آموزشهای الکترونیکی

آزاد رحمانی

دانشگاه تهران، مرکز آموزشهای الکترونیکی

لیلا کاظمی

چکیده

تلفیق مفاهیم آموزش الکترونیکی و کاربرد فن آوری اطلاعات، انتقال اطلاعات حوزه پزشکی را تسهیل نموده ، موجب ارتقای کیفیت آموزش پزشکی و کاهش هزینه های آموزشی می شود. بر همین اساس این پژوهش جهت بررسی نگرش و مهارت دانشجویان پرستاری تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی تبریز انجام گرفته است. این مطالعه توصیفی در سال 1390 انجام شد. شرکت کنندگان پژوهش 97 نفر از دانشجویان پرستاری تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بود که به روش سرشماری انتخاب شدند. جهت تعیین مهارت و نگرش دانشجویان پرستاری از پرسشنامه استفاده شد. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاد از نرم افزار spss17 و آمار توصیفی و استنباطی انجام گرفت. بررسی داده ها نشان داد که محدوده ی سنی دانشجویان بین 43-23 بوده و بیشتر دانشجویان (64/6%) مونث و 35/4% مذکر بودند. دسترسی دانشجویان به رایانه متصل به اینترنت 61% بود، مهارت دانشجویان از بعد سواد رایانه ای، در زمینه اینترنت و فنون جستجو بود. بیشترین درصد دانشجویان ورد پژوهش (63/9%) در حیطه سود رایانه ای در سطح متوسط، د رحیطه توانمندی استفاده از اینترنت (78/4%) در سطح متوسط قرار داشتند. نگرش بیشترین درصد دانشجویان در رابطه با یادگیری الکتروینکی (82/5%9 در سطح قرار داشت. با توجه به نگرش مثبت دانشجویان پیشنهاد م یگردد هر چه سریعتر مقدمات ارتقا اموزش از طریق اجرای یادگیری الکترونیکی در دانشگاه های علوم پزشکی بخصوص فراهم گردد.

کلیدواژه ها

یادگیری الکترونیکی، مهارت، نگرش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.