مقایسه فنی و اقتصادی گودبرداری عمیق در خاکهای لایه برداری شده بررسی موردی : گودبرداری سازه ایستگاه پمپاژ شبکه اصلی شعیبیه

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,287

فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CCEM02_014

تاریخ نمایه سازی: 30 مرداد 1391

چکیده مقاله:

همواره در پروژه های عمرانی مشکل گود برداریهای عمیق هم از نظر فنی اقتصادی و هم از ایمنی مورد توجه است. در حالتهای خاص این موضوع ممکن است از پیچیدگی های دیگری نیز برخوردار باشد که مهندسین را در تصمیم گیری با دشوار مواجه نماید . در این مقاله بررسی موردی بر روی گود برداری محل سازه ایستگاه پمپاژ کانال اصلی شعیبیه متمرکز است. مسایل خاص این پروژه ، لایه بندی خاک در لایه های متنوع و با ضخامت کم به ویژه وجود میان لایه های نازک سست ، سطح بالای آب زیرزمینی ، محدودین نسبی ابعاد زمین از نظر مرز مالکیت و عدم پیش بینی هزین های روش اجرا در براورد اولیه می باشد. بر اساس این ملاحظات چندین روش از جمله روش ترانشه باز ، روش سپرکوبی و روش شمع های سکانت مورد بررسی فنی و اقتصادی قرار می گیرد و روش بهینه پیشنهاد می گردد.

کلیدواژه ها:

گود برداری ، خاکهای لایه بندی شده ، معیارهای مقایسه

نویسندگان

کوروش خواجوی

کارشناس ارشد عمران (ژئوتکنیک) ، مهندسین مشاور آب ورزان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • پارسی‌راد.پ, سازه‌های نگهبان و گودهای ساختمانی.انتشارات سیمای دانش.تهران, 1388 ...
  • فهرست بهای ابنیه و راه و ترابری سال 88. سازمان ...
  • .Braj a, M .Das, Principles of foundation engineering, stanford, CT, ...
  • Seok, J.W., Kim, O.Y., Chung, C.K., and Kim, M.M., Evaluation ...
  • نمایش کامل مراجع