بررسی عوامل موثر بر بازاریابی ویروسی و تصمیمگیری ورود مشتریان خدمات ورزشی به شبکه فروش (مجموعه ورزشی آستان قدس رضوی)

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: دومین همایش ملی برند در ورزش با رویکرد برند ورزش رضوی
  • کد COI اختصاصی: CBSCONF02_022
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 134
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محبوبه ظریف

دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی موسسه آموزش عالی سناباد گلبهار

جواد غلامیان

استادیار گروه مدیریت ورزشی دانشگاه فردوسی مشهد

محمد کشتی دار

دانشیار گروه مدیریت ورزشی دانشگاه فردوسی مشهد

چکیده

هدف پژوهش حاضر بررسی عوامل موثر بر بازاریابی ویروسی و تصمیمگیری ورود مشتریان خدمات ورزشی به شبکه فروش (مجموعه ورزشی آستان قدس رضوی) می باشد . پژوهش حاضر کاربردی و روش آن توصیفی- همبستگی می باشد. جامعه آماری حاضر کلیه مشتریان مراجعه کننده به مجموعه ورزشی آستان قدس رضوی در سال ۱۳۹۸ می باشند.با توجه به نبود آماردقیق از تعداد مراجعه کنندگان به مجموعه انتخاب نمونه با استفاده از جدول مورگان ۳۸۴ نفر با استفاده از روش نمونه گیری ساده برآورد گردید. ابزار گردآوری داده های مورد نیاز این پژوهش توسط پرسشنامه استاندارد عوامل موثر بر بازاریابی ویروسی و تصمیمگیری ورود مشتریان ودارای پایایی۰/۷۲ می باشد.یافته های پژوهش نشان داد که در سطح معنیداری ۰/۰۵ همه فرضیات پژوهش مورد تائیدمی باشد . به عبارت دیگر نتایج رگرسیون خطی نشان داد که هنجارهای ذهنی، کنترل رفتاری، هزینه پرداختی (ریسک درک شده)، اعتماد، سهولت استفاده و فایده درک شده بر رفتار بازاریابی ویروسی (نگرش، قصد، رفتار) مشتریان مجموعه ورزشی آستان قدس رضوی نقش دارند؛ بنابراین به مسئولین ورزشی آستان قدس توصیه میشود که ساعات دلخواه اقشار مختلف کاربران را شناسایی نمایند و با توجه به آن برنامه زمان بندی ایجاد کنند، تجهیزات خود را همواره بهروزرسانی نمایند، در جهت ایجاد زیرساخت برای رشته های ورزشی جدید همت گمارند و با اتخاذ استراتژیهای متنوع قیمت گذاری، اقشار مختلف را به مجموعه های ورزشی آستان قدس جذب نمایند.

کلیدواژه ها

بازاریابی ویروسی، تصمیمگیری ورود مشتریان، شبکه فروش، مجموعه ورزشی آستان قدس رضوی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.