سال انتشار: 1390
محل انتشار: هفتمین کنفرانس ماشین بینایی و پردازش تصویر ایران
کد COI مقاله: ICMVIP07_057
زبان مقاله: انگلیسیمشاهد این مقاله: 1,208
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله DIGITAL CAMERA IDENTIFICATION BY MODELING THE PROBABILITYDISTRIBUTION OF SENSOR PATTERN NOISE
چکیده مقاله:
Sensor pattern noise (SPN) as the fingerprint of imagingdevices, could be used as a reliable feature in digital sourceidentification. In this paper, we introduce a new methodwhich uses the probability model of SPN to identify thesource. To achieve this goal, after extracting the SPN ofsome images, they are digitized and then for each value, thedistribution of its neighbors is modeled separately (Value-Model). Finally by using the value-model, the quantizedSPN is mapped to the probability domain. The average ofprobability matrix of some images of same camera formscamera model. This SPN model causes noticeable increasesin the true detection rate of the source. To evaluate theefficiency of proposed approach, we do some benchmark onour hypothesis. The accuracy and performance of our modelcompared to similar works, proves high efficiency of theproposed theory.
کلیدواژه ها:
digital forensics, inherent pattern,sensor pattern noise, source identification, modeling
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/159091/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:Gharibi, Fereshteh و RavanJamjah, Javad و Akhlaghian, Fardin و ZahirAzami, Bahram,1390,DIGITAL CAMERA IDENTIFICATION BY MODELING THE PROBABILITYDISTRIBUTION OF SENSOR PATTERN NOISE,هفتمین کنفرانس ماشین بینایی و پردازش تصویر ایران,تهران,,,https://civilica.com/doc/159091
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390, Gharibi, Fereshteh؛ Javad RavanJamjah و Fardin Akhlaghian و Bahram ZahirAzami)
برای بار دوم به بعد: (1390, Gharibi؛ RavanJamjah و Akhlaghian و ZahirAzami)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- یک روش یادگیری عمیق ترکیبی به منظور تخمین سن بیولوژیکی مغز برای کمک به تشخیص بیماری با استفاده از تصاویر MRI
- ارائه یک روش موثردردسته بندی نماهای اکوکاردیوگرافی بااستفاده از یادگیری انتقالی
- مطالعه اثر نویز گوسی و ضربه روی همجوشی ارتقا یافته به کمک سوپررزولوشن برروی تصاویر با فوکوس های چندگانه
- بازشناسی کلمات پویای مجزای زبان اشاره فارسی با استفاده از حسگر کینکت
- طبقه بندی بافت های تومور در تصاویر بافت شناسی سرطان استخوان با استفاده از PLS-LDA
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.