رتبه بندی عوامل موثر بر عملکرد سازمانی بر اساس شاخص اهمیت نسبی (مورد مطالعه: شرکت برق منطقه ای فارس)

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، اخلاق و کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: MEBCONF03_048
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 126
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد چایچی مقدم

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت مالی – کسب و کار MBA، موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی آپادانا، شیراز، ایران

چکیده

عملکرد سازمانی، به عنوان یک معرف و ارزیابی بر کارایی و اثربخشی کارکنان درون سازمان و خود سازمان شناخته می شود. این تعریف و ارزیابی در دو بعد فردی و گروهی قابل بررسی می باشد. در بعد فردی، ملاک ما رضایت شغلی و به وقوع پیوستن اهداف، و در بعد گروهی، اثربخشی، بهره وری و انسجام می باشد. عملکرد سازمانی، شامل تمامی موارد و عواملی می باشد که مربوط به اهداف سازمانی است، که وابسته به میزان مشارکت افراد در سازمان می باشد. افزایش عملکرد سازمانی دغدغه مدیران در هر کسب و کار و سازمانی است. برای افزایش عملکرد سازمانی راهکارهای متععدی وجود دارد که از مهمترین آنها سبک مدیریت می باشد. پژوهش حاضر با هدف رتبه بندی عوامل موثر بر عملکرد سازمانی صورت پذیرفت. پژوهش حاضر از منظر هدف کاربردی، و از منظر گردآوری اطلاعات و داده ها از نوع توصیفی پیمایشی است. جامعه آماری مطالعه ۲۷نفر از پرسنل شرکت برق منطقه ای فارس می باشد. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه متشکل از ۲۸عامل تاثیرگذار بر عملکرد سازمانی و نحوه امتیازدهی پرسشنامه به صورت لیکرت پنج گزینه ای بود. داده ها با بهره گیری از روش شاخص اهمیت نسبی تجزیه و تحلیل شدند. بر اساس یافته های مطالعه، چهار عامل الکترونیکی کردن خدمات، تعاملات میان واحدهای سازمانی، مشارکت خیرین و افراد جامعه و فرهنگ سازی، عواملی هستند که بیشترین تاثیر را بر عملکرد سازمانی دارا می باشند.

کلیدواژه ها

عملکرد سازمانی، شاخص اهمیت نسبی، کارایی و اثربخشی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.