طراحی، شبیه سازی و ساخت ساختار تغذیه بهینه برای آنتن های آرایه ای شکافدار خطی شعاعی توان بالا
محل انتشار: فصلنامه دریا فنون، دوره: 9، شماره: 4
سال انتشار: 1401
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 294
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_IJMT-9-4_002
تاریخ نمایه سازی: 21 دی 1401
چکیده مقاله:
آنتن آرایه ای شکافدار خطی شعاعی (RLSA) از نوع آنتن های آرایه ای صفحه ای با بازدهی بالا است که برای تولید پلاریزاسیون دایروی به کار می رود. ضریب بازتاب و پهنای باند آن تاثیر بسیار زیادی روی عملکرد آنتن دارد. دو عامل بسیار مهم در تعیین مقدار و پهنای باند ضریب بازتاب، مبدل کابل کواکسیال به موجبر شعاعی و خم الکتریکی ۱۸۰ درجه است. در این مقاله ابتدا تحلیل ریاضی این دو بخش انجام شده است. پس از آن برای این دوبخش ساختاری بهینه طراحی و شبیه سازی شده است. ساختار پیشنهادی در طراحی یک آنتن آرایه ای شکافدار خطی شعاعی در فرکانس ۱۰.۲GHzمورد استفاده قرار گرفت. نتایج شبیه سازی نشان داد که کمینه ی ضریب بازتاب ۱۹.۳۶۷dB - و پهنای باند آن بیش از ۱GHz است. در نهایت یک نمونه از آنتن شبیه سازی شده با استفاده از ساختار پیشنهادی ساخته شد. تحلیل توان آنتن نشان داد که حداقل توان قابل تحمل آنتن بیش از ۱۲۰Mw است و نتایج آزمون آنتن برای ضریب بازتاب نیز نتایج شبیه سازی را تایید کردند.
کلیدواژه ها:
مبدل کابل کواکسیال به موجبر شعاعی ، خم الکتریکی ۱۸۰ درجه ، آنتن آرایه ای شکافدار خطی شعاعی (RLSA) ، امواج مایکروویو توان بالا (HPM)
نویسندگان
فلاح محمدزاده
دانشجوی دکتری جنگ الکترونیک دانشگاه جامع امام حسین (ع)
علی حسنی
استادیار دانشگاه جامع امام حسین (ع)
محمد خلج امیرحسینی
استاد دانشگاه علم و صنعت
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :