‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬ تاثیر بازاریابی در رسانه های اجتماعی و بازاریابی محتوای دیجیتال بر کیفیت ارتباط با برند با توجه به نقش میانجیگری سطح درگیری عاطفی

سال انتشار: 1401
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 184

فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

JR_JRMA-4-56_011

تاریخ نمایه سازی: 10 دی 1401

چکیده مقاله:

با رشد چشمگیر ارتباطات در رسانه های اجتماعی، مردم نه تنها بسیاری اطلاعات مورد نیاز خود را از طریق این شبکه ها به دست می آورند بلکه با دوستان خود نیز از این طریق اتفاقات روزانه خود را به اشتراک می گذارند. از آنجا که این ارتباطات بیشتر با استفاده از گوشی همراه صورت می گیرد انتخاب گوشی همراه از اهمیت زیادی برخوردار شده است تا جایی که برای خرید یک گوشی صف های چندین ساعته شکل می گیرد. ابزارهای مورد استفاده در این پژوهش پرسشنامه الکترونیکی بوده است که با در نظر گرفتن خطای احتمالی حدود، «۱۶۲۴»، پرسشنامه توزیع شد که نهایتا، «۳۹۹»، برگشت داده شده است. روایی همگرا و واگرا و همچنین پایایی آن مورد بررسی قرار گرفته است. برای تجزیه و تحلیل داده ها از معادلات ساختاری، تحلیل عاملی تاییدی و نرم افزارهای، «SPSS ۲۲ و Smart PLS۳»، استفاده شده است. نتایج پژوهش نشان می دهد که بازاریابی در رسانه های اجتماعی بر کیفیت ارتباط با برند از طریق نقش میانجی گری سطح درگیری عاطفی مشتری تاثیر معناداری ندارد. همچنین متغیر سطح درگیری عاطفی مشتری طبق آزمون سوبل متغیر میانجی جزئی است.

کلیدواژه ها:

بازاریابی در رسانه های اجتماعی ، بازاریابی محتوای دیجیتال ، کیفیت ارتباط با برند ، سطح درگیری عاطفی مشتری ، اینستاگرام ، برند.

نویسندگان

حامد ثبوتی

کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه علامه طباطبائی تهران، ایران

موسی عبادی

کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین، ایران