تعیین هوای سولفاته و اصلاح محل ورودی آن د ربویلر بازیافت حرارت کوره فلاش کارخانه ذوب مس خاتون آباد با استفاده از تکنیک های دینامیک سیالات محاسباتی
سال انتشار: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 708
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IMES04_453
تاریخ نمایه سازی: 22 مرداد 1391
چکیده مقاله:
بویلر بازیافت حرارت کوره فلاش، وظیفه بازیابی حرارت و جمع آوری درصدی از غبارات کوره که اکثرا به فرم اکسیدی هستند را بر عهده دارد چسبیدن غبارات به بدنه و اجزاء بویلر راندمان بویلر را پائین می آورد برای جلوگیری این امر باید دمای ذرات به زیر دمای زینترینگ پائین آورد به همین علت، به همراه گاز خروجی کوره، حجمی از هوا با دمای پائین وارد بویلر میشود که نتیجه آن علاوه بر خنک شدن گاز، سولفاته شدن ذرات اکسیدی است. سولفات شدن ذرات اگر د رقسمت ابتدایی بویلر انجام شود کمک شایانی به عدم چسبیدن ذرات به بدنه بویلر می کند. در این پژوهش برای بدست آوردن مقادیر هوای لازم و تعیین محل ورودی آن در بویلر، حرکت و دمای سال به وسیله نرم افزار فلوئنت شبیه سازی شد تا محیط مناسب برای انجام واکنشهای سولفاته درون بویلر مشخص و بهبود یابد. نتایجی که با شبیه سازی حاصل شد با نظریه های تئوری همخوانی داشت.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محمدرضا بهرامپور
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مواد دانشگاه باهنر کرمان
محمررضا ایزدپناه
استادیار بخش مهندسی مواد دانشگاه شهید باهنر کرمان
علیرضا عرب سلغار
دانشجوی دکترا بخش مهندسی مکانیک دانشگاه شهید باهنر کرمان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :