سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تولید فوم سخت پلی یورتان تقویت شده با نانو ذرات SiO2 و بررسی رفتار مکانیکی و حرارتی آن

سال انتشار: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,631

فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

IMES04_259

تاریخ نمایه سازی: 22 مرداد 1391

چکیده مقاله تولید فوم سخت پلی یورتان تقویت شده با نانو ذرات SiO2 و بررسی رفتار مکانیکی و حرارتی آن

در تحقیق حاضر با استفاده از نانو ذرات SiO2 ، سعی در افزایش استحکام دیواره های فوم پلی یورتان شده است. برای تعیین مقاومت فشاری ، نمونه های پلی یورتان تقویت شده با درصد های متفاوت وزنی نانو ذرات SiO2(0،10،20) تولید شدند. آزمون فشار توسط دستگاه کشش یونیورسال و با نرخ کرنش 1/2mm/min انجام گرفت. تالیج حاصل از این آزمون ، وابستگی خواص مکانیکی را به پودر افزوده شده نشان می دادند. طوریکه با افزایش این نانو ذرات از 0 تا 20% ، حداکثر نیروی قابل تحمل در اثر نیروی فشاری قبل از تخریب ، از حدود 100 نیوتن تا نزدیک 200 نیوتن افزایش یافت. جهت مشخص شدن نقش و اثر نانو ذرات SiO2 بر روی شکل و اندازه حفرات فوم تولیدی ارزیابی میکروسکوپ الکترونی نیز صورت گرفت. تصاویر SEM نشان دادند که نانو پودرهای مورد استفاده موجب افزایش تعداد حفرات و همزمان ، کاهش اندازه آنها شدند، که این تغییرات مطلوب در نمونه حاوی 10% از این نانو ذرات محسوس تر بود. همچنین تغییرات رفتار حرارتی ناشی از فاز ثانویه در نمونه ا مورد بررسی قرار گرفت. این کار توسط آزمون (Thermal Gravimetric Analysis) TGM انجام شد و نتیجه ، حاکی از آن بود که نمونه حاوی 10% نانو ذرات SiO2 ، بهینه ترین رفتار حرارتی را د راین تحقیق از خود نشان داد.

کلیدواژه های تولید فوم سخت پلی یورتان تقویت شده با نانو ذرات SiO2 و بررسی رفتار مکانیکی و حرارتی آن:

نویسندگان مقاله تولید فوم سخت پلی یورتان تقویت شده با نانو ذرات SiO2 و بررسی رفتار مکانیکی و حرارتی آن

سمیرا نوخاسته

کارشناس متالورژی و مواد، دانشگاه فردوسی ، دانشکده مهندسی ، گروه متال

سهیلا مهدوی

کارشناس متالورژی و مواد، دانشگاه فردوسی ، دانشکده مهندسی ، گروه متال

سید مجتبی برجد

استاد گروه متالورژی و مواد، دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد

سید عبدالکریم سجادی

دانشیار متالورژی و مواد، دانشگاه فردوسی ، دانشکده مهندسی ، گروه متال

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
Sha-Tarng Lee, Natarajan S. Ramesh, "Polymeric foams, Mechanisms and Materials" ...
M.F. Ashby, R.F.M. Medalist, _ Mechanical properties of cellular plastics" ...
Poursang, "Synthesize High strength polyurethane nano composite" Nanote chnology website, ...
Lee L J, Zeng C, Cao X, Han X, Shen ...
Cao X, Lee L J, Widya T and Macosko C, ...
Peterovic Z S, Jani I, Waddon A, Banhegyi G, "Structure ...
Javni I, Zhang W, Karajkov V and Petrovic Z S, ...
M F Uddin, H Mahfuz, S. Zainuddin, and S Jeelani, ...
L. James Lee, Changchun Zeng, Xia Cao, Xiangming Han, Jiong ...
Guojun Xu, ، 0Nano composite Polymer foams" Composites Science and ...
Ohshima, M. et al.، «Visual observations of batch and continuous ...
E. Raufian, S. A. Zebarjad, S. A. Sajjadi, "Effect of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تولید فوم سخت پلی یورتان تقویت شده با نانو ذرات SiO2 و بررسی رفتار مکانیکی و حرارتی آن" توسط سمیرا نوخاسته، کارشناس متالورژی و مواد، دانشگاه فردوسی ، دانشکده مهندسی ، گروه متال؛ سهیلا مهدوی، کارشناس متالورژی و مواد، دانشگاه فردوسی ، دانشکده مهندسی ، گروه متال؛ سید مجتبی برجد، استاد گروه متالورژی و مواد، دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد؛ سید عبدالکریم سجادی، دانشیار متالورژی و مواد، دانشگاه فردوسی ، دانشکده مهندسی ، گروه متال نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش مشترک انجمن مهندسین متالورژی و انجمن ریخته گری ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فوم پلی یورتان ، نانو ذرات SiO2 ، استحکام فشاری، رفتار حرارتی ، پلی ال ، پلی ایزوسیاتات هستند. این مقاله در تاریخ 22 مرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2631 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در تحقیق حاضر با استفاده از نانو ذرات SiO2 ، سعی در افزایش استحکام دیواره های فوم پلی یورتان شده است. برای تعیین مقاومت فشاری ، نمونه های پلی یورتان تقویت شده با درصد های متفاوت وزنی نانو ذرات SiO2(0،10،20) تولید شدند. آزمون فشار توسط دستگاه کشش یونیورسال و با نرخ کرنش 1/2mm/min انجام گرفت. تالیج حاصل از این آزمون ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تولید فوم سخت پلی یورتان تقویت شده با نانو ذرات SiO2 و بررسی رفتار مکانیکی و حرارتی آن با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.