ارزیابی و تهیه نقشه بیابان زایی با استفاده از مدل مدالوس مطالعه موردی بخشی از دشت فراهان
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,887
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
DESERTWETLAND02_210
تاریخ نمایه سازی: 22 مرداد 1391
چکیده مقاله:
برای ارزیابی و تهیه نقشه وضعیت بیابان زایی مدلهای مختلفی ارایه شده است دراین تحقیق با استفاده از روش مدالوس وضعیت فعلی بیابان زایی درمحدوده ای به مساحت 2005.2749 هکتار دردشت اراک بررسی شد بدین منظور مطالعات ژئومرفولوژی واحدهای کاری براساس رخساره های ژئومرفولوژی تعیین گردید و سپس به چهارشاخص اقلیم خاک پوشش گیاهی مدیریت امتیاز داده شد و لایه های اطلاعاتی مربوط به هریک از شاخصها جهت تهیه نقشه هرلایه تهیه گردید نتایج بدست آمده ازا ین ارزیابی ضمن تایید کارایی مدل مدالوس نشانگر آن استکه درحدود 10.43 درصد از سطح کل منطقه از نظر بیابان زایی درکلاس بحرانی 87.58 درصددرکلاس شکننده و 1.97 درصد درکلاس بالقوه قرار دارد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
زهره موسوی
دانشجوی ارشد مدیریت مناطق بیابانی
حمید ترنج زر
استادیاران گروه ارشد مناطق بیابانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :