برآورد پتانسیل یونجه کاری درافزایش ترسیب کربن خاک درمنطقه اراک شهرک دانشگاهی امیرکبیر و مراتع انجیرک اراک
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,126
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
DESERTWETLAND02_156
تاریخ نمایه سازی: 22 مرداد 1391
چکیده مقاله:
چرخه کربن درسطح خشکی ها به روابط متقابل بین گیاهان و خاک بستگی دارد مدیریت کربن خاک بطور غیرمستقیم ازطریق مدیریت پوشش گیاهی انجام میگیرد و لذا مدیریت اکوسیستم دراستراتژی های ترسیب کربن جایگاه ویژه ای دارد علیرغم این که مراتع دارای پتانسیل بالای ترسیب کربن هستند تاکنون تحقیقات چندانی برروی آنها انجام نشده است مراتع درحدود نیمی از خشکی های جهان را تشکیل میدهند و دارای بیش از یک سوم از ذخایر کربن زیست کره خاکی میب اشند درنتیجه این اراضی قابلیت زیادی برای ترسیب کربن دارا هستند کشت یونجه درصد ماده آلی خاک را افزایش میدهد که علت این امر می توان درنتیجه تجمع بقایای گیاهی و تثبیت ازت هوا باشد بطوریکه از سطح خاک به طرف عمق درصد ماده آلی کاهش می یابد این مقاله به منظور برآورد پتانسیل یونجه کاری درافزایش ترسیب کربن خاک درمنطقه اراک مقدار کربن آلی خاک و برخی پارامترهای فیزیکوشیمیایی خاک درعمق 30-0 مورد بررسی قرارگرفت.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
آزاده سادات میرطالبی
دانشجویان کارشناسی ارشد مدیریت مناطق بیابانی
نوراله عبدی
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :