بررسی اثر قابلیت های بازاریابی پویا و قابلیت های بازاریابی ایستا بر عملکرد بازاریابی بین المللی در صنعت گردشگری سلامت

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی بازاریابی گردشگری سلامت
  • کد COI اختصاصی: VIISMAC01_012
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 464
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین وظیفه دوست

اعظم قاسمی

اعظم رحیمی نیک

وحیدرضا میرابی

چکیده

امروزه گردشگری سلامت یکی از حوزه های رو به رشد گردشگری شناخته شده است خصوصا در کشور ایران با وجود پتانسیل های موجود می توان درصورت برنامه ریزی دقیق و استفاده از قابلیت های بازاریابی گردشگران زیادی را جذب نموده و به عملکردبازاریابی بالایی دست یافت.عملکرد بازاریابی خصوصادر کسب و کارهایی که به صورت بین المللی فعالیت می کنند یکی از پارادایمهای مهم در مباحث سازمان می باشد، که مورد تحقیق گسترده ای قرار گرفتهاست. سازمان هایی که درک خوبی از این مباحث و عوامل تایثر گذار برروی آن داشته اند، قادر خواهند بود عملکرد بهتری داشته و سودآورتر باشند. لذا پژوهشحاضر با هدف تبیین رابطه اثرگذاری قابلیت های بازاریابی پویا و انطباقی بر عملکردبازاریابی بین الملل با میانجیگری مزیت رقابتی در صنعت گردشگریسلامت، صورت گرفته است ودر این راستا دادههای مورد نیاز، با استفاده از پرسشنامه دارای روایی و پایایی مناسب، از جامعه آماری مورد نظر تحقیق (مراکزدرمانی خدمات دهنده به گردشگران سلامت در استان خراسان رضوی که تعداد آنها حدود ۱۸۰ مرکز درمانی بوده اند که براساس جدول مورگان ،تعدادنمونه ۱۲۲ مرکز انتخاب شد) جمع آوری گردید. فرضیه های پژوهش با استفاده از مدل سازی معادلات ساختاری با به کارگیری نرم افزار PLS و روشتحلیل مسیر مورد سنجش قرار گرفت ونتایج حاصل از پژوهش نشان داد قابلیت های بازاریابی پویا و انطباقی بر مزیت رقابتی تاثیر مثبت و معنی داری داشتهو همچنین نتایج حاکی از این بود که مزیت رقابتی نیز بر عملکرد بازاریابی بین الملل سازمان تاثیر مثبت معنی داری دارد.

کلیدواژه ها

قابلیت های بازاریابی پویا، قابلیت های بازاریابی انطباقی ، عملکرد بازاریابی بین الملل، گردشگری سلامت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.