چگونه توانستم از فضای مجازی برای آموزش بهتر دانش آموزانم در شرایط بحرانی کرونا استفاده کنم و آسیب های فضای مجازی را در دانش آموزانم به حداقل برسانم ؟
سال انتشار: 1401
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 278
فایل این مقاله در 23 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CFTP08_2157
تاریخ نمایه سازی: 4 آذر 1401
چکیده مقاله:
تحقیق حاضر در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ در پایه اول دبستان حضرت رقیه (س) واقع در شهرستان ارسنجان و با فراوانی ۲۵ نفر دانش آموز انجام شده است . مساله ی مورد نظر، نگرانی در مورد نحوه ی استفاده دانش آموزان از فضای مجازی و آموزشهای مورد نیاز والدین در شرایط بوجود آمده از تعطیلی مدارس به علت شیوع ویروس کرونا بود. هدف از انجام این تحقیق ، بررسی مزایا و معایب استفاده از فضای مجازی توسط دانش آموزان و ارائه ی برخی روشهای صحیح برخورد والدین و معلمان در رابطه با مسائل موجود در این فضا و راه کارهای اصولی مواجهه با این موضوع و همچنین استفاده ی بهینه از فضای مجازی در شرایط ایجاد شده حاصل از بحران کرونا درکشور بود. بر این اساس، با استفاده از روشهای علمی به منظور کسب دادههای لازم، از منابع گوناگون تحقیق مانند: همکاران و مدیر، سرگروه آموزشی ، دانش آموزان و والدین آنها، کتابها، مجلات اینترنت ، نظر سنجی و ارزیابی نتایج آزمونهای برگزار شده، و تجزیه و تحلیل آنها جهت شناسایی عوامل موثر در ایجاد مساله و یافتن راهحل های پیشنهادی پرداختیم . سپس به انتخاب چندین راهکار عملی از میان راه حل های پیشنهادی مبادرت ورزیدیم . آنگاه پس از اعتبار بخشی توسط گروه پژوهش ، به اجرای راه حل های انتخابی اقدام نمودیم . در پایان با انجام فعالیت های انتخابی این نتایج به دست آمد که استفاده از روشهای متنوع تدریس در فضای مجازی و کاربرد نرم افزارهای متنوع و کاربردی متناسب با هدف هر درس، آموزش خانوادهها و دانش آموزان، ارائه فعالیت های عملکردی به دانش آموزان با توجه به تفاوتهای فردی، نیازها و علایق آنان و تشویق های مناسب ، استفاده از بازیهای هدفمند آموزشی در فضای مجازی جهت تقویت دقت و تمرکز و سرعت عمل ، ایجاد ارتباط بین درس وزندگی روزانه موجب پیشرفت تحصیلی دانش اموزان می شود و همچنین مدیریت صحیح استفاده از فضای مجازی بهترین راه حل برای آموزش در شرایط بیماری کرونا در کشور است .
کلیدواژه ها:
نویسندگان
شعله محمودی
آموزگار پایه اول دبستان حضرت رقیه ارسنجان، فارس، ایران
علی بهمنی
کارشناس ارشد IT و کارمند شرکت صنایع الکترونیک شیراز، فارس، ایران
فتانه محمودی
آموزگار پایه ششم دبستان شهدای صنایع الکترونیک شیراز و دانشجوی دکتری روانشناسی تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت ، فارس، ایران