ارائه مدل مربی گری بهینه و تاثیر آن در موفقیت استارت آپها

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مدیریت بازرگانی، کارآفرینی و حسابداری ایران
  • کد COI اختصاصی: BEACONF03_090
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 293
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم بریهی

کارشناسی ارشد کارآفر ینی کسب و کار جدید دانشگاه علم و صنعت ایران

شیما بخشا

کارشناسی ارشد کارآفر ینی کسب و کار جدید دانشگاه علم و صنعت ایران

چکیده

مربیگری کسب و کار، حرفه ای جدید در کسب و کار بوده که بیش از دو دهه از پیدایش آن نمیگذرد، اما این وجود به دلیل میزان تاثیرگذاری فراوان آن در رشد صنایع بالاخص توسعه سریع شرکت های تازه تاسیس کوچک و متوسط و کمک به رشد سریع مالی وحرفه ای شرکت ها، به صنعتی در حال رشد در کسب و کار مبدل گردیده است. این حرفه ترکیبی از دانش، تجربه، پشتیبانی و انگیزش از سوی راهنمایانی است که در مدیریت تجاری تخصص دارند. در مربیگری تجاری، مربی بایستی به کارآموز کمک کند، به واسطه دیدگاه هایی متفاوت راه حل هایی مناسب برای مسائل خودش پیدا کند. این مقاله با تمرکز بر مزایای مورد انتظار مربی گری کسب و کار به چگونگی تاثیر مثبت مربیگری و ویژگی های لازم و شایستگی های مربی میپردازد. هدف ما از این پروژه این است که نشان دهیم آیا مربیگری تاثیری بر رشد و موفقیت کسب و کارها دارد یا خیر؟ و مربی با داشتن چه ویژگی هایی سبب رشد کسب و کارهابه بخصوص کسب و کارهای نوپا می شود؟ روش کار مربی کسب و کار چگونه است؟ در کارآفرینی فردی و سازمانی توجه به مقوله مربیگری و استفاده از مربیان با تجربه و کاردان سبب رشد شخصیت، ذهنیت و عملکرد افراد و در نتیجه سبب رشد کسب و کار. میشود مربی با تشریح وضعیت موجود و تحلیل کسب و کار، کشیدن نقشه راه و تدوین استراتژیها برای رسیدن به وضعیت مطلوب و ارائه برنامه های توسعه کسب و کار و رشد پایدار از طریق سیستم سازی به استارتآپها کمک میکنند. مربیان با تاکید بر شفافیت هدف، یعنی هدف واضح و قابل اندازه گیری با محدودیت زمانی، انضباط فردی یعنی انجام کارها در زمان مشخص تحت هر شرایطی، با سیستم سازی یعنی چه کسی، چه کاری را، چگونه انجام دهد، پذی رش مسئولیت پذیری و متمرکز شدن، آموزش مستمر، پیگیری وبازخورد به متربی کمک میکنند.

کلیدواژه ها

مربی گری، افزایش قابلیت ها، راه حل های مناسب رشد کسب و کار.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.