سال انتشار: 1391
محل انتشار: بیستمین کنفرانس مهندسی برق ایران
کد COI مقاله: ICEE20_395
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 929
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کنترل سیلان توان و کاهش سطح اتصال کوتاه بطور همزمان توسط جبران سازاستاتیکی سنکرون سری
چکیده مقاله:
این مقاله به بررسی و کنترل جبرانساز استاتیکی سنکرون سری با هدف کنترل سیلان توان درخط و کاهش سطح جریان اتصال کوتاه بطوره مزمان می پردازد بعلت تغییرات درشبکه برق سطح جریان اتصال کوتاه از حدمجاز کلیدهای تعبیه شده دربعضی از پستهای کشور فراتر رفته است دراین مقاله استفادها ز یک SSSC درداین خطوط پیشنهاد می شود که علاوهبرمزیت کنترل سیلان توان قادربه کاهش سطح جریان اتصال کوتاه نیز می باشد مبدل استفاده شده جهت SSSC برپایه مبدلهای چندسطحی است که با سری قرار دادن یک اینورتر پل H متوالی و تزریق ولتاژ مناسب سیلان توان عبوری از خط را کنترل می کند علاوه برآن با طراحی یک مدار تریستوری و سری کردن امپدانس ترانسفورماتور مجزا کننده با خط انتقال درهنگام خطا درسیستم باعث کاهش سطح جریان اتصال کوتاه و عدم نیاز به تعویض کلیدهای پست می گردد.
کلیدواژه ها:
جبران سازاستاتيكي سنكرون سري، سطح جريان اتصال كوتاه، ادوات FACTS، مبدلهاي چندسطحي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/154607/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سردارزاده، مهدی و فرهنگی، شاهرخ و دستجانی فراهانی، کسری،1391،کنترل سیلان توان و کاهش سطح اتصال کوتاه بطور همزمان توسط جبران سازاستاتیکی سنکرون سری،بیستمین کنفرانس مهندسی برق ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/154607
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، سردارزاده، مهدی؛ شاهرخ فرهنگی و کسری دستجانی فراهانی)
برای بار دوم به بعد: (1391، سردارزاده؛ فرهنگی و دستجانی فراهانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تشخیص و طبقه بندی بیماری پارکینسون از طریق سیگنال گفتار با استفاده از تکنیک های پردازش سیگنال: یک مرور سیستماتیک
- طراحی پارامترهای یک ارتز توانبخشی زانو با سیستم قفل کنترلی فعال
- مروری بر پارامترهای مکانیکی موثر در طراحی ارتز مچ پا
- به کارگیری عضلات مچ دست در طراحی بهینه ارتز و بازتوانی انگشتان دست
- مروری بر روش های تشخیص بیماری قلبی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.