سال انتشار: 1386
محل انتشار: همایش ژئوماتیک 86
کد COI مقاله: GEO86_038
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,763
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تعیین مقدار بخارآب موجود در اتمسفر با استفاده از تخمین تاخیر تروپوسفری سیگنالهای GPS در شبکه ژئودینامیک سراسری ایران IPGN
چکیده مقاله:
بخارآب یک پارارمتر بسیار مهم در پدیده های جو یا اتمسفر محـسوب مـی شـود . بنـابراین ازدیـدگاه هواشناسان تخمین مقدار بخارآب بارش زای اتمسفر رخدادی مثبت و م هم تلقی می گردد . امـروزه شـبکه های دائم GPS در کنار کاربردهای ژئودتیکی، اهدافی مانند تعیین مقدار PWV و یا در واقع بهبود پـیش بینی های آب و هوایی را نیز دنبال می کنند که بدین منظور بایستی در کنار گیرنده های GPS حسگرهای هواشناسی نصب و راه اندازی گردد .
در این مقاله یک مطالعه موردی برآورد PWV برای ایستگاههای شبکه ژئودینامیـک سراسـری ایـران (IPGN) که مجهز به سنسور هواشناسی می باشند، صورت گرفته است . این مطالعه در بازه زمـانی هفتـه اول مهرماه سال 1385 انجام شده است . سیگنالهای GPS به هنگام عبور دچـار تـاخیر تروپوسـفری مـی شوند که به دو مولفه خشک وتر تقسیم می شود . مولفه تر بواسطه وجود بخار آب ایجاد می شود . در ایـن مقاله بخارآب موجود برای شبکه آذربایجان با فواصل زمانی 2 ساعته محاسبه شده است .
کلیدواژه ها:
شبكه ژئوديناميك ايران، سنسور هواشناسي، تاخير تروپوسفري، تاخير تر، بخارآّب
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/15370/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:موسوی، زهرا و خرمی، فاطمه و نانکلی، حمیدرضا و جمور، یحیی،1386،تعیین مقدار بخارآب موجود در اتمسفر با استفاده از تخمین تاخیر تروپوسفری سیگنالهای GPS در شبکه ژئودینامیک سراسری ایران IPGN،همایش ژئوماتیک 86،تهران،،،https://civilica.com/doc/15370
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، موسوی، زهرا؛ فاطمه خرمی و حمیدرضا نانکلی و یحیی جمور)
برای بار دوم به بعد: (1386، موسوی؛ خرمی و نانکلی و جمور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- پیش بینی منطقه ای سیلاب با استفاده از مدل های نوین شبکه های عصبی مصنوعی
- بررسی بهمن خیزی مناطق مشرف به جاده در مناطق کوهستانی (مطالعه موردی روستای حسنکدر جاده چالوس)
- پهنه بندی سیلاب و تعیین حد بستر رودخانه مورزرد با استفاده از مدل های هیدرولیکی
- تهیه نقشه های پهنه سیل به منظور مقابله با خطر سیلاب در رودخانه کارون با استفاده ازMIKE-11 و MIKE-11-GIS
- برجستگی نوسان بارش در کشور نسبت به روند و جهش آن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.