مطالعه اثر متغیرهای موثر در فرایند بال میل پیش ماده های مورد استفاده در تولید نیمه صنعتی ماده کاتدی لیتیم فروفسفات، LiFePO۴ به روش واکنش حالت جامد بر خصوصیات الکتروشیمیایی آن

سال انتشار: 1400
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 115

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

LBC01_045

تاریخ نمایه سازی: 6 مهر 1401

چکیده مقاله:

لیتیم فروفسفات (LiFePO۴) اولوینی به عنوان یک ماده کاتدی جذاب برای باتری های لیتیم-یون (LIBs) مورد توجه می باشد. واکنش حالت جامد یک روش ساده و صنعتی برای سنتز LiFePO۴است، ولی بهرحال کنترل واکنش در این روش پیچیده است. در این کار تحقیقاتی، اثر متغیرهای اسیاب بر روی خصوصیات الکتروشیمیایی LiFePO۴ سنتز شده به وسیله روش های مختلفی شامل طیف سنجی امپدانس الکتروشیمیایی (EIS)، ولتامتری چرخه ای (CV) و نمودارهای شارژ/دشارژ در سرعت های مختلف C مطالعه شد. نتایج نشان داد که گلوله هایی با قطر mm ۴۰ و زمان بال میل ۴ ساعت بهترین شرایط مرحله بال میل در سنتز واکنش حالت جامد ماده کاتدی LiFePO۴ هستند. بهترین ظرفیت الکتروشیمیایی مشاهده شده برای LiFePO۴ سنتز شده عبارت از ۱۵۲، ۱۴۸، ۱۴۵ mAhg-۱ ۱۴۰ به ترتیب در سرعت های C شامل ۱/۰، ۵/۰، ۱ و ۲ بوده اند.

کلیدواژه ها:

نویسندگان

رامین بدرنژاد

استادیار، مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی مالک اشتر-مجتمع دانشگاهی شیمی و مهندسی شیمی، تهران.

حسین جراحی

محقق، کارشناس ارشد شیمی تجزیه، سازمان توان-گروه صنعتی شهید عارفی، تهران.

سجاد زرگان

محقق، کارشناس ارشد فیزیک، سازمان توان-گروه صنعتی شهید عارفی، تهران.

علیرضا مادرام

دانشیار، شیمی تجزیه، دانشگاه صنعتی مالک اشتر-مجتمع دانشگاهی شیمی و مهندسی شیمی، تهران.