بررسی و تبیین تاریخچه ، اصول و مبانی موثر بر مذاکرات تجاری

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی چشم اندازهای نوین در مدیریت، حسابداری و کارآفرینی
  • کد COI اختصاصی: EMECONF07_040
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 127
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

غلامرضا ابراهیمی دستگردی

دانشجوی ارشدگروه مدیریت بازرگانی، گروه مدیریت بازرگانی، واحد مبارکه، دانشگاه آزاد اسلامی، اصفهان، ایران

سعید خاشعی

دانشجوی ارشدگروه مدیریت بازرگانی، گروه مدیریت بازرگانی، واحد مبارکه، دانشگاه آزاد اسلامی، اصفهان، ایران

سعید لندران

گروه مدیریت بازرگانی، واحد مبارکه، دانشگاه آزاد اسلامی، اصفهان، ایران

چکیده

تحقیق و جستجو در مبانی نظری نشان میدهد که در مورد جایگاه مذاکره در زمینه های مدیریتی به عنوان یکی از ارکان کلیدی در کنار افراد و ساختارهای اجتماعی سازمان به دفعات بحث شده است. اما رشد و پیشرفت و افزایش سرعت تغییرات در همه ی حوزه های سازمان بخصوص دپارتمان بازار یابی، و جای گاهی برجسته برای مذاکره ، در مقابل سایر ارکان سازمان فراهم نموده و به آن قدرت بخشیده است. مذاکره و اصول آن به مرور زمان که با تمرین همراه شود ،می تواند به صورت خودکار در فرد تبدیل به مهارتی درونی شود و او را مجبور به اقدام و عمل خاص کند. وقتی تفکراتی،مذاکره را به صورت کلی تمجید می کنند و منافع آن را کشوری و حتی جهانی می دانند نشان از اهمیت این مهارت دارد . به نظر می رسد که مدیران امروزی نیازی دوچندان به شناخت مذاکره دارند . و تحقیق پیش رو با استفاده از منابع کتابخانه ای به دنبال تحقق چنین امری است . مذاکره نبایست منافع فردی و استقلال سازمان را تهدید کند . شکوفایی مذاکره به صورت تام در صورتی امکان پذیر است که درون مدیران تبدیل به یک مهارت تثبیت شده و عجین شده باشخصیت و دیگر ویژگی های آنان مثل چک کردن پیوسته پورتال و نامه های خود ، خبر گرفتن مستمر از امور ونیروهای خود در سازمان شده باشد . مذاکره اشاره به مهارتی دارد که در پی آن است که اصل استفاده حداکثری از مهارت کلامی و زبان بدن و برتری آن در مقایسه با سایر مهارت های افراد را درونی سازی کند و بدین ترتیب همه افراد به دنبال فراگیری آن باشند.

کلیدواژه ها

مذاکرات تجاری-اصول مذاکره-مبانی مذاکره-آداب مذاکره

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.