بررسی تاثیر بازاریابی در رسانه های اجتماعی بر تصمیم گیری خرید

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: نشریه پژوهش های نوین در مدیریت کارآفرینی و توسعه کسب و کار، دوره: 1، شماره: 4
  • کد COI اختصاصی: JR_NEMBD-1-4_010
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 167
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا پیران

گروه مدیریت

سیمین صفوی

گروه مدیریت

چکیده

این مقاله تاثیربازاریابی در رسانه های اجتماعی بر تصمیم گیری خرید را بررسی می کند. با استفاده از فرمول کوکران و روش نمونه گیری تصادفی تعداد ۲۴ نفر برای مطالعه انتخاب شدند. برای جمع آوری اطلاعات و اندازه گیری متغیرها از دو پرسشنامه استفاده شده است. تجزیه و تحلیل داده ها در دو حوزه توصیفی و استنباطی انجام گرفته است. تجزیه و تحلیل داده ها در دو حوزه توصیفی و استنباطی انجام گرفته است. در حوزه آمار توصیفی با استفاده از جدول های فراوانی، نمودارها و شاخص های مرکزی و پراکندگی در آمار، تصویری از جامعه مورد مطالعه توصیف شده است. در راستای اهداف تحقیق جهت تحلیل پایایی سازه ها و تحلیل روایی همگرا برای سازه ها، میانگین واریانس استخراج شده (AVE)، ضریب اعتبار ترکیبی (CR) و ضریب آلفای کرونباخ برای تمامی مولفه های تحقیق محاسبه شده و بارهای عاملی سوالات در هر مولفه به لحاظ اندازه و معناداری تحلیل شده است. در راستای تجزیه و تحلیل چند متغیری نیز ارتباط بین متغیرها در قالب یک مدل مسیر طراحی و به روش حداقل مربعات جزئی تحلیل شده استفاده شده است. همچنین در این تحقیق از نرم افزارهای آماری IBM SPSS Statistics نسخه ۲۲ و SmartPLS نسخه ۲ بهره گرفته شده است. یافته ها حاکی از آن بود از دیدگاه کارکنان فروشگاه های زنجیره ای رفاه استان گلستان، ویژگی های تبلیغاتی رسانه های اجتماعی و تمامی شش مولفه آن شامل جذابیت عاطفی، گرایش به ابزار همدلی، خلاقیت، آگاه سازی و ارزشمندی اطلاعات تاثیر مثبت و معنی داری در قصد خرید مشتریان دارد.

کلیدواژه ها

ویژگی های تبلیغاتی، رسانه، قصد خرید، برند

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.