اقدام پژوهی در گسترش عملکرد دانش بنیان روابط عمومی،در نسبت با بهره وری سازمان مطالعه موردی: «اصلاح دانش بنیان الگوی اطلاع رسانی معاملات شرکت پالایش نفت تهران»

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی نوآوری در مدیریت کسب و کار و اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: IBAEONF03_285
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 467
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میثم روشنی

دانشجوی کارشناسی ارشد پژوهش هنر، گروه پژوهش و تاریخ هنر، دانشکده هنر و معماری، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران

شاکر خفایی

رئیس روابط عمومی شرکت پالایش نفت تهران، تهران، ایران

چکیده

یکی از مهم ترین موضوعات مورد بحث در حوزه شفافیت سازمانی، عمکرد سازمان در ارتباط با نحوه اطلاع رسانیروابط عمومی ها در حوزه معاملات و ارتباط با ذینفعان است. اما از طرف دیگر بدلیل حساسیت قوانین مرتبط با معاملات، سازمان هابطور متداول با رویکردی محافظه کارانه به این بخش از ماموریت ها می پردازند. آنچه اشاره شد در حالی است که بخش قابلتوجهی از هرینه های اطلاع رسانی روابط عمومی مرتبط با آگهی معاملات سازمان است. این سوالات طرح شد: روش اقدام پژوهیبا شناسایی و پیشبرد طرح های دانش بنیان روابط عمومی چه نسبتی دارد؟ عملکرد دانش بنیان روابط عمومی با بهره وریسازمان چه نسبتی دارد؟ پس از بررسی فرآیند و استخراج نتایج، بنظر می رسد با توجه به ساختار پیچیده سازمان ها و نقشگسترده روابط عمومی در ارتباطات، روش اقدام پژوهی می تواند در شناسایی و پیشبرد طرح های دانش بنیان روابط عمومی موثرباشد. همچنین با استخراج میزان صرفه جویی و افزایش بهره وری حاصل شده از پیاده سازی طرح دانش بنیان در ارتباطات واطلاع رسانی فراخوان ها این نتیجه بدست آمد که اجرای طرح های دانش بنیان می تواند منجر به افزایش بهره وری در روابطعمومی گردد. همچنین بنا به چارچوب نظری با افزایش سرعت دسترسی به اطلاعات، شفافیت در اطلاع رسانی در راستایمدیریت ذینفعان افزایش یافت. در این مطالعه با بهره گیری از روش اقدام پژوهی و در اولویت قرار دادن ساده ترین، اما اثرگذارترین اقدام، یک طرح دانش بنیان بر مبنای سادگی، بر بستر سازمانی پیچیده با هدف افزایش بهره وری به انجام رسید. همچنینبستر فنی و مالی برای توسعه طرح های بعدی دانش بنیان فراهم شد .

کلیدواژه ها

دانش بنیان، روابط عمومی، بهره وری، شفافیت، آیین نامه معاملات، فناوری اطلاعات.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.