مدیریت اسلامی و تاثیر آن بر مقابله با تهاجم فرهنگی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی علوم انسانی و توسعه
  • کد COI اختصاصی: HUDE03_744
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 267
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مسعود موتمن قزل احمد

دانشجو کارشناسی ارشد مدیریت دولتی ، گروه توسعه منابع انسانی ،واحد علوم تحقیقات ، دانشگاه آزاد اسلامی ،تهران ، ایران)

اسماعیل اسدی

استادیار، گروه مدیریت دولتی، دانشکده مدیریت، دانشگاه هوایی شهید ستاری، تهران، ایران

هنگامه رسوخی

دانشجو کارشناسی ارشد مدیریت دولتی ، گروه طراحی سازمان های دولتی ،واحد علوم تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی ،تهران ، ایران

سیده رویا جلالی

دانشجو کارشناسی ارشد مدیریت دولتی ، گروه تطبیقی و توسعه ،واحد علوم تحقیقات ، دانشگاه آزاد اسلامی ،تهران ، ایران

چکیده

هدف مقاله حاضر، بررسی نقش و جایگاه مدیریت اسلامی در مقابله با تهاجم فرهنگی است. یکی از مسائلی که امروزه در جامعه ایران اسلامی مطرح است،بحث تهاجم فرهنگی میباشد. مطرح کردن این موضوع توسط مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در شرایط کنونی نشان از نگرانی ایشان از رفتارهایی استکه در جامعه برخلاف ارزشهای اسلامی رخ میدهد که تبعات مختلفی را به خصوص برای جوانان به دنبال دارد که مقابله با این پدیده یک امر ضروری برایجامعه به شمار آید، راهحل اساسی و زیربنایی برای تحقق سبک زندگی اسلامی، مدیریت است. بر همین اساس سوال اصلی تحقیق این است که مولفه هایمدیریت اسلامی کدامند و به چه نحوی در مقابله با تهاجم فرهنگی موثر است؟ این تحقیق از نوع نظری بوده روش تحقیق به صورت توصیفی تحلیلی می باشدو روش جمع آوری اطلاعات به صورت کتابخانهای است و با مراجعه به اسناد، کتب و مقالات صورت گرفته است. یافته ها نشان از آن دارد که، مدیریتاسلامی می تواند تمام سطوح از خانواده تا جامعه را در برگیرد و اثرات مثبت خود را در تمامی جنبه های نشان دهد، همچنین می تواند بسترساز سبک زندگیباشد، به نحوی که با مدیریت و نظارت بر تمام ابعاد خانواده و جامعه و ارائه مسیر روشن و صحیح به مقابله با تهاجم فرهنگی بپردازد.

کلیدواژه ها

مدیریت، مدیریت اسلامی، فرهنگ، تهاجم فرهنگی، مقابله

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.