تاثیرگزارشگری مالی برعدم تقارن اطلاعاتی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی حسابداری، مدیریت و نوآوری در کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: ICAMIB10_130
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 163
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه جهانداری

مهدیه راژ

دانشجوی کارشناسی دانشگاه فاطمیه بندرعباس

چکیده

به موقع بودن گزارش های مالی، یکی از مهم ترین ارکان کیفیت ارائه اطلاعات مالی شرکت هاست، از این سو شفافیت وتقارن اطلاعاتی یکی از فرض های اساسی بازار رقابت کامل است. ولی در دنیای خارج به ای ن شکل که اطلاعات هم هافراد به یک شکل باشد، نیست . گاهی اطلاعات نامتقارن به صورت طبیعی و گاهی به شکل مصنوعی می باشد تاطرفین با سوء استفاده از اطلاعات بیشتر خود نسبت به طرف مقابل حداکثر سود را بدست آورند. در صورتی که انتقالاطلاعات به صورت نابرابر و نامتقارن، بین افراد صورت گیرد و اصطلاح ا عدم تقارن اطلاعاتی به وجود آید می تواندنتایج متفاوتی را نسبت به یک موضوع واحد سبب شود. از آنجایی که این پدیده پیامدهای نامطلوب مختلفی از قبیلکاهش کارایی بازار، افزایش هزینه های معاملاتی، مشارکت حداقل ی سرمایه گذاران ، ضعف بازار، نقد شوندگی پایینو به طور کلی کاهش سود حاصل از معاملات در بازارهای سرمایه را در پی دارد، در این مقاله به تاثیر گزارشگریمالی بر عدم تقارن اطلاعاتی پرداخته شده است

کلیدواژه ها

عدم تقارن اطلاعاتی ، گزارشگری مالی ، کیفیت افشاء

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.