تاثیر عشق به برند بر وفاداری به برند کسب و کارهای آنلاین با نقش میانجی عزت نفس و تاثیراتاجتماعی (مورد مطالعه: مشتریان علی بابا)

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی حسابداری، مدیریت و نوآوری در کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: ICAMIB10_129
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 169
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی اکبر جوکار

عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور

علی فصیحی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور

چکیده

بازاریابی رابطه ای مبتنی بر عشق به برند و وفاداری به برند در سال های اخیر پدیدار شده است. وفاداری بهبرند یکی از پیامدهای کلیدی عشق به نام تجاری است. وفاداری به برند شامل وفاداری رفتاری و نگرشی است.این به قصد خرید و بازخرید برند، تمایل به پرداخت هزینه بیشتر، امتناع از تغییر نام تجاری دیگر و توصیهمارک به دیگران اشاره می کند. بر این اساس، هدف اصلی تحقیق حاضر این است که تاثیر عشق به برند بروفاداری به برند کسب و کارهای آنلاین با نقش میانجی عزت نفس و تاثیرات اجتماعی (مورد مطالعه: مشتریانعلی بابا) را بررسی کند. جامعه آماری تحقیق حاضر را مشتریان علی بابا (نامحدود) تشکیل می دهند. کهتعدادی ۳۸۴ نفراز آن ها به روش نمونه گیری تصادفی ساده مورد مطالعه قرار گرفت. ابزار جمع آوری داده هاپرسشنامه بوده و روایی سازه از طریق تحلیل عاملی مورد بررسی قرار گرفت، تجزیه و تحلیل داده های پژوهش از طریق مدلسازی معادلات ساختاری با استفاده از نرم افزار Spss و Pls انجام شد. یافته های این تحقیق نشان داد که تمامی فرضیات محقق تایید شدند. بنابراین با توجه به یافته ها به مدیران و مسئولان شرکت علی باباپیشنهاد کرد در صفحات مجازی اینستاگرام، تلگرام، فیسبوک و تویتر و ... با ایجاد یک پایگاه اطلاع رسانی سعیدر جهت معرفی هر چه بهتر خدمات، محصولات و جذب مشتریان نمایند. همچین مدیران بازاریابی با ارائهمطالب علمی مفید متناسب با استانداردهای روز جهانی سعی در آگاه نمودن مشتریان خود نموده و آنها را علاقهمند به مطالعه محتوای اطلاعاتی خود در این شبکه ها نمایند

کلیدواژه ها

عشق به برند، وفاداری به برند، عزت نفس، تاثیرات اجتماعی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.