بررسی روش های آموزشی به کودکان دارای اختلال اوتیسم در دوره ابتدایی
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی علوم تربیتی، روانشناسی، مشاوره، آموزش و پژوهش
- کد COI اختصاصی: ESPCER05_023
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1445
نویسندگان
کارشناس ارشد روانشناسی
چکیده
اختلال اتیسم ، یکی از اختلالات فراگیر رشد است که به شدت در کارکردهای فرد تاثیر می گذارد. این اختلال در سه سال اول زندگی ظاهر شده و با علائمی نظیر نقص در ارتباط، رفتارهای کلیشه ای و نقایص در مهارت های اجتماعی و یادگیری همراه است. طبق بررسی های به عمل آمده در زمینه آموزش این کودکان، دریافته ایم که آموزش این دانش آموزان کاری سخت و طاقت فرساست. تدریس به این دانش آموزان ضمن تلاش و حوصله فراوان، نیازمند اعتقاد به این است که این دانش آموزان نیز همانند دیگران قادر به یادگیری، پیشرفت و برقراری ارتباط و بروز استعدادهای خود هستند. یکی از دغدغه های اصلیمعلمان این کلاس ها این است که چگونه محیطمناسبی برای این دسته از کودکان فراهم کنند، با آنها ارتباط برقرار کنند و بتوانند از بودن با این کودکان لذت ببرند. در این نوشتار، سعی شده است که علاوه بر تعریف و توضیح در مورد ویژگی های این دسته از کودکان، که با استفاده از روش کتابخانه ای و مراجعه به تحقیقات مختلف به جمع آوری اطلاعات لازم در این زمینه پرداخته شدهو راهبردها و اقداماتی جهت کمک به معلمان برای انطباق فعالیت های آموزشی - درمانی با ویژگی ها و نیازهای رشدی این کودکان فراهم کنیم.کلیدواژه ها
اتیسم، اختلال فراگیر رشد، روش های کاربردی آموزشی، دانش آموزانمقالات مرتبط جدید
- اثر الزامات تربیتی بر اساس ویژگی های منحصربه فرد نسل:Z رویکردی نوین در تطبیق استراتژی های آموزشی
- تاثیر آموزش نوین بر رشد علمی و مهارتی دانش آموزان و معلمان ابتدایی
- تحلیل جامع نقش سرمایه های روانشناختی در ارتقاء موفقیت تحصیلی، شغلی و بهزیستی: با تاکید بر خودکارآمدی و تاب آوری
- نقش روان شناسی شناختی در بهینه سازی برنامه ریزی درسی و توسعه امور تربیتی در مدارس
- تحلیل محتوای بیانات مقام معظم رهبری پیرامون تعلیم و تربیت دانش آموزان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.