بررسی تاثیر شیوه های مدیریت منابع انسانی بر قابلیت استخدام پذیری با نقش میانجی یادگیری سازمانی(مطالعه موردی: کارکنان شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه لرستان)

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی یافته های پژوهشی در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: ISCBM02_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 431
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیده نسیم موسوی

کارشناسی ارشد گروه مدیریت، دانشکده مبتکران، واحد ملایر، دانشگاه آزاد اسلامی، ملایر، ایران

سیدنجم الدین موسوی

دانشیار گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت و اقتصاد، دانشگاه لرستان، خرم آباد، ایران

الهه منیشداوی

. کارشناسی ارشد گروه مدیریت، دانشکده مدیریت و اقتصاد، دانشگاه ملایر، ملایر، ایران

رضا سپهوند

استاد گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت و اقتصاد، دانشگاه لرستان، خرم آباد، ایران

چکیده

هدف پژوهش حاضر بررسی تاثیر شیوه های مدیریت منابع انسانی بر قابلیت استخدام پذیری با نقش میانجی یادگیری سازمانی است. این پژوهش کاربردی و از نوع توصیفی است. جامعه آماری این پژوهش۳۵۰ نفر از کارکنان شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه استان لرستان است. که برای تعیین حجم نمونه فرمول کوکران به کار گرفته شد و تعداد نمونه ۱۲۶ نفر برآورد شد. نمونه گیری در این پژوهش به صورت تصادفی ساده بوده است. ابزار گردآوری اطلاعات در این پزوهش پرسشنامه است. روایی پرسشنامه ها با به کارگیری روش اعتبار محتوا و پایایی آنها با محاسبه آلفای کرونباخ تائید شد. در این پژوهش، برای بررسی و آزمون فرضیه ها و مدل مفهومی، رویکرد معادلات ساختاری و نرم افزارهای Smart Pls۲ و Spss ۱۹ به کار گرفته شد. نتایج بررسی فرضیه ها نشان داد شیوه های مدیریت منابعانسانی بر قابلیت استخدامپذیری تاثیر مثبت و معنیداری دارد. همچنین نشان داد از میان ابعاد شیوه های مدیریت منابع انسانی، توانمندسازی و به اشتراک گذاشتن اطلاعات از بالاترین اهمیت برخوردار است. همچنین نتایج پژوهش نشاندهنده آن است که یادگیری سازمانی نقش میانجی در تاثیر شیوه های مدیریت منابع انسانی بر یادگیری سازمانی دارد.

کلیدواژه ها

شیوه های مدیریت منابع انسانی ، قابلیت استخدام پذیری، یادگیری سازمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.