سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: RESPC02_103
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 38
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی نقش و کارکرد »جمع آوری اطلاعات آشکار« بر شناسایی و هشداردهی به هنگام خشونتهای سیاسی(مطالعه موردی اعتراضات ۲۰۲۰-۲۰۱۹ عراق)
چکیده مقاله:
امروزه با پیشرفت فناوری جوامع، افزایش جمعیت، ظهور بیماری های جدید و صعب العلاج، بحران کمبود دارو، آب و غذا، گرم شدن کره زمین، و مواجهه دولتها با محدودیت هر چه بیشتر منابع، جهان شاهد ظهور و بروز جنبش های اعتراضی و خشونت بار گسترده ای بوده است که نقطه اشتراک همه آنها را میتوان دهکده جهانی شدن جوامع بشری مبتنی بر گسترش فضای مجازی و اینترنت دانست. از سوی دیگر کسب شناخت و هشداردهی به هنگام نسبت به تهدیدات پیش روی »امنیت ملی« یکی از مهمترین ماموریتهای سازمانهای اطلاعاتی و امنیتی تعریف شده است. از این رو سازمانهای اطلاعاتی و امنیتی برای انجام موفق این مهم، نیازمند دیدبانی دقیق اطلاعاتی و گسترش دامنه اشراف اطلاعاتی، نسبت به کوچکترین تحرکات در محیط ماموریتی خود با استفاده از آخرین ابزارهای رصد و پایش منابع اطلاعاتی آشکار هستند. حال با توجه به شکل گیری فضای دیجیتال و جوامع اطلاعاتی مبتنی بر آن تهدیدات نیز در عصر جدید روزآمدسازی شده و شناخت آنها جز با بهره گیری از سیاستها و سامانه های هوشمند ممکن نمی باشد؛ لذا سازمانهای اطلاعاتی و امنیتی برای جمع آوری اطلاعات آشکار در رابطه با تهدیدات امنیتی در مقوله پیشبینی و هشداردهی به هنگام نیازمند حرکت به سوی بهره گیری بیش از پیش از سامانه های هوشمند مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات هستند. در همین راستا در این پژوهش تلاش شده تا ضرورت این موضوع با بررسی ریشه ها و زمینه های بروز اعتراضات خشونت آمیز اکتبر ۲۰۱۹ تا فوریه ۲۰۲۰ عراق تا حد امکان مورد بررسی و واکاوی قرار گیرد تا به نوبه خود این رویداد زمینه مقابله هوشمندانه با تهدیدات مشابه در کشورمان را فراهم آورد.
کلیدواژه ها:
هشداردهی اطلاعاتی ، اشراف اطلاعاتی ، سازمان اطلاعاتی ، اطلاعات آشکار ، جمع آوری آشکار ، شورش گری ، تروریسم ، امنیت ملی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا RESPC02_103 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1484621/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کمالی، نوید و کوشا، ایمان،1400،بررسی نقش و کارکرد »جمع آوری اطلاعات آشکار« بر شناسایی و هشداردهی به هنگام خشونتهای سیاسی(مطالعه موردی اعتراضات ۲۰۲۰-۲۰۱۹ عراق)،دومین همایش سراسری پیشران ها و تهدیدهای فراروی انقلاب اسلامی در گام دوم،تهران،https://civilica.com/doc/1484621
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، کمالی، نوید؛ ایمان کوشا)
برای بار دوم به بعد: (1400، کمالی؛ کوشا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- سیری در تحولات ژئوپلیتیک
- ایران محور هژمونیک و قدرت برتر منطقه آسیای جنوب غربی
- استراتژی پیشتاز ایالات متحده آمریکا و پیامدهای ژئوپلیتیکی آن پس از 11 سپتامبر
- ژئوپلیتیک، علم یا گفتمان: یک تردید فلسفی
- ساختار ژئوپلیتیکی جهان و تاثیر آن بر خاورمیانه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ارزیابی انتخابات پارلمان اروپا (۲۰۱۹) و ترسیم چشم انداز سیاست خارجی اتحادیه اروپا
- تغییر جایگاه غرب آسیا در اسناد راهبردی آمریکا و پیامدهای آن بر امنیت ملی ایران
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الزام دولت به اقدام مقتضی علیه کشورهای منطقه میزبان پایگاه های نظامی آمریکا»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الزام دولت به اقدام قانونی علیه شرکت هایی که به تحریم های ضدایرانی ایالات متحده آمریکا پیوسته اند»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الزام دولت به حمایت همه جانبه از افراد و موسسات ایرانی که از اقدامات آمریکا متضرر شدند»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.