بررسی تاثیر مدیریت مسائل شهری بر تقویت عدالت عمومی (مطالعه موردی شهر بندرعباس)

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس ترفندهای مدرن مدیریت، حسابداری، اقتصاد و بانکداری با رویکرد رشد کسب و کارها
  • کد COI اختصاصی: MTAEB12_042
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 159
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حبیب بهادری

کارشناسی ارشد مدیریت منابع انسانی، گروه مدیریت، واحد بین الملل، دانشگاه آزاد اسلامی، قشم، ایران

چکیده

پژوهش حاضر با هدف بررسی تاثیر مدیریت مسائل شهری بر تقویت عدالت عمومی (مطالعه موردی شهرداری بندرعباس) انجام شده است. با افزایش شهرنشینی و گسترش شهرها مسئله عدالت بیش از پیش مورد اهمیت قرار گرفت و نیاز به یک مدیریت قوی در حوزه مسائل شهری برای افزایش سطح عدالت اجتماعی بیش از پیش احساس گردید؛ از این رو این مطالعه در جهت این مهم و بررسی تاثیر این متغیرها بر یکدیگر گام بر می دارد. جامعه ی آماری این مطالعه شامل عموم مردم شهر بندرعباس است که با توجه به فراوانی جامعه، نمونه ای برابر با ۳۸۴ نفر و با استفاده از فرمول کوکران انتخاب و پرسشنامه موردنظر بین آنها توزیع شد که ۳۸۰ پرسشنامه دریافت شده و مورد بررسی قرار گرفت. ابزار گردآوری این داده ها شامل پرسشنامه محقق ساخته ای است که روایی و پایایی آن توسط افراد خبره و متخصص در این زمینه مورد سنجش قرار گرفته و بین نمونه ی مورد مطالعه توزیع شد. پس از گردآوری داده ها با استفاده از نرم افزارهای SPSS ۲۴ و Smart pls ۳ و توسط آزمونهای آلفای کرونباخ و تحلیل عاملی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. آزمون معناداری مسیرها از طریق روش خودگردان سازی که روش بازنمونه گیری است، انجام می گیرد. بر این اساس می توان آزمون فرضیات مربوطه را انجام داد. در خروجی های مربوطه، ضریب مسیر به همراه نمره های استخراج شده آماره t وجود دارد. ازآنجایی که سطح خطای تعریف شده در تحقیقات ۰.۰۵ است نمرات مقدار t بالاتر از ۱/۹۶ نشان دهنده پذیرش فرضیه است؛ در واقع می توان بیان داشت که مدیریت صحیح مسائل شهری به عدالت عمومی در سطح جامعه منجر خواهد شد. و فرض تحقیق مبنی بر تاثیر مدیریت مسائل شهری بر عدالت عمومی تایید می گردد.

کلیدواژه ها

مدیریت مسائل شهری، عدالت اجتماعی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.